Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” apar zâmbind pe rețelele sociale. Actorul și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia

Publicat pe 10.04.2023 la 17:11 Actualizat pe 10.04.2023 la 17:34

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” apar zâmbind pe rețelele sociale. Actorul și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia, însă a continuat să-și urmeze planurile profesionale și personale.

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak zâmbesc

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” apar zâmbind pe rețelele sociale

Instagram

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Dragostea plutește în aer” și de acolo iubirea lor s-a dezvoltat pe parcurs. După o perioadă în care au suferit pe plan personal, dată fiind situația cutremurelor din Turcia, cei doi au revenit în atenția publicului.

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” apar zâmbind pe rețelele sociale

A jucat un rol de excepție în “Dragostea plutește în aer” și acum se bucură de succes în seria “Sipahi”. În cel mai recent interviu, Başak Gümülcinelioğlu a vorbit despre viața personală, dar și planurile profesionale pe care urmează să le desfășoare pe micile ecrane. Formează un cuplu cu Çağrı Çıtanak, de fapt, cei doi au devenit soți și soție. Joacă rolul “Ezgi” în cea mai nouă producție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sipahi” este povestea de succes a unei familii de agenți. Este povestea unei familii, a unei case, a unei prietenii, a unei echipe. Este o serie de acțiune, dar detaliile sunt foarte bine gândite și ușor de urmărit.”, a declarat Başak Gümülcinelioğlu. Vedeta apare zâmbind alături de actorul Çağrı Çıtanak în cea mai recentă imagine de cuplu din mediul online. Cel din urmă și-a pierdu mama din cauza cutremurelor din Turcia. Recunoaște că datorită seriei “Sipahi” a reușit să-și împingă limitele și să-și evalueze situația profesională din prezent.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în spatele camerelor

“Faptul că am primit un personaj diferit m-a făcut să-mi împing limitele la maximum. Evaluez fiecare proiect din cariera mea, pas cu pas. Cu alte cuvinte, rolurile care mă hrănesc ca și actriță, mă țin entuziasmată și îmi îmbunătățesc calitățile sunt foarte atractive. De exemplu, am învățat să vorbesc alte limbi, să folosesc arme.”, a vorbit vedeta despre seria Sipahi. Spune că a primit nenumărate studii înainte de a intra pe platourile de filmare.

Cum se vede actrița Başak Gümülcinelioğlu pe plan profesional

Recunoaște că este disciplinată și pe plan profesional reușește să-și construiască un sistem clar după care să-și ghideze fiecare mișcare.

“Să fiu singură, să văd că pot să construiesc lucruri pe cont propriu. Este o lecție extrem de valoroasă. Te face să te gândești că aparții unei situații. Sunt foarte disciplinată și sistematică atunci când vine vorba despre munca mai grea. Munca mea nu este niciodată o scuză și din păcate nu accept nicio scuză în general. De aceea mă aștept ca și cei din jur să-și facă treaba cât mai bine, fără scuze.”, a declarat vedeta.

Citește și: Top ținute purtate de Hande Erçel. Cum alege să se îmbrace vedeta din “Dragostea plutește în aer” atunci când nu se află pe platourile de filmare

Cu toate că este absolventa unei facultăți de arhitectură, a decis să-și urmeze visul și să devină actriță. Chiar dacă la început nu i-a fost ușor, așa cum singură recunoaște, în cele din urmă toate drumurile au dus în favoarea sa.

“Nu a fost ușor la început. Pentru că eram arhitect, lucram din greu și mi-am început și masterul. Familia m-a susținut mereu, dar când a venit vorba de actorie a fost puțin mai dificil la început, în special cu tatăl meu, dar am continuat și l-am convins. Voiam să fiu actriță, am urmat școli, am luat examene.”, a spus vedeta.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak din “Dragostea plutește în aer” apar zâmbind pe rețelele sociale. Actorul și-a pierdut mama în urma cutremurelor din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x