Bensu Soral și soțul Hakan Baș întâmpină probleme de sănătate. Actrița a fost internată în spital

Publicat pe 10.05.2024 la 10:19 Actualizat pe 10.05.2024 la 11:33

Bensu Soral a fost internată în spital la scurtă vreme după ce s-a zvonit că vedeta ar divorța de Hakan Baș. Ce se întâmplă cu cei doi.

indragostiti cu caini

Bensu Soral și soțul Hakan Bas întâmpină probleme de sănătate

Instagram

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la momentul actual. Cu toate acestea, nu duce lipsă de probleme în viața personală. A fost internată de curând în spital și zvonurile indică faptul că ar urma să divorțeze. Bensu Soral vorbește despre ceea ce se întâmplă de fapt cu ea.

Bensu Soral și soțul Hakan Baș întâmpină probleme de sănătate

În 2023, Hakan Baș a dezvăluit că faimoasa Bensu Soral are probleme cardiace. La scurtă vreme, a fost el cel care s-a operat. În prezent, actrița a fost internată în spital după ce a mărturisit că nu s-a simțit tocmai bine. Se pare că aceasta suferă de aritmie cardiacă. A fost totuși externată și i s-a recomandată să se odihnească în confortul casei. În 2021, Bensu Soral vorbea despre căsnicia sa și spunea că se află într-un proces emoționant și deopotrivă sensibil alături de Hakan Baș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem într-un proces sensibil în căsnicia noastră. Avem nevoie de timp.”, a transmis atunci vedeta, arată sabah.com.tr. Ulterior, cei doi și-au rezolvat problemele, însă au apărut mai multe situații neplăcute din punct de vedere al sănătății. Născută pe 23 martie 1991 în Bursa, Bensu Soral a jucat în producții precum Tuzak în 2022, İçerde, Story of rumi în 2024.

La scurt timp după ce au declarat că doresc să-și mai acorde o șansă, au fost de-a dreptul intrigați de ceea ce a apărut în presă legat de relația lor. Chiar Bensu Soral a făcut primele declarații.

Citește și: Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

“Nu știu de unde au apărut zvonurile astea. Avem o relație bună, frumoasă. Sper că nu vor mai apărea astfel de vești.”, au fost cuvintele actriței. A lucrat cu Akin Akinozu în proiectul Tuzak din anul 2022. Cei doi au oferit la momentul acela un interviu prețios pentru toți fanii. Cu peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, actrița a menționat că își dorește să rămână totuși fidelă vieții private.

“Sunt într-o perioadă în care mă izolez de toți și toate. Petrecem multe nopți pe platourile de filmare și nu-mi doresc în acele momente să fiu deranjată de nimic. Sunt foarte concentrată atunci când lucrez și nu sunt foarte activă în mediul online. Nu urmăresc viața privată a nimănui și nu țin să mi-o împărtășesc pe a mea.”, a spus vedeta.

Cum își petrece Bensu Soral momentele în care nu se află pe platourile de filmare

Actrița mărturisește că atunci când nu se află în mediul de lucru în fața camerelor, prioritatea sa numărul unul este familia. De asemenea, odihna este o parte importantă din viața sa. Spune că nu își găsește timp pentru a practica exerciții fizice cu regularitate, însă este un plan pe care nu îl va abandona ușor. În 2021 a avut șansa de a se odihni pentru o perioadă mai lungă de timp pe toată perioada verii.

Citește și: Bensu Soral Baş își încântă fanii cu imagini îndrăznețe. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

“Vara trecută mi-am luat o perioadă să mă odihnesc. În loc să mă las depășită de muncă și să ratez lucrurile importante din viață, mi-am găsit o balanță. Așa, atât timpul pe care îl petrec pe platourile de filmare, cât și cel din familie a devenit mult mai valoros.”, a spus vedeta.

În articolul

Bensu Soral și soțul Hakan Baș întâmpină probleme de sănătate. Actrița a fost internată în spital

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x