Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane. Ce imagine a postat vedeta în mediul onlinde

Publicat pe 16.09.2022 la 13:27 Actualizat pe 16.09.2022 la 14:06

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane. Vedeta și-a surprins fanii din mediul online cu anunțul postat. Despre ce este vorba.

Bergüzar Korel poartă părul desprins și zâmbește

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să cucerească publicul cu rolul său din serialul “1001 de nopți” și de ceva vreme s-a dedicat exclusiv creșterii celor trei copii ai săi. Acum și-a anunțat fanii din mediul online că este gata să revină pe platourile de filmare și să fie urmărită pe micile ecrane.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane

Este căsătorită cu colegul de platou Halit Ergenç, cel pe care l-a cunoscut chiar în cadrul filmărilor pentru serialul “100 de nopți”. De când au decis că își doresc să formeze un cuplu, cei doi s-au arătat nedespărțiți. În ciuda anilor care au trecut peste relația lor, se arată în continuare la fel de îndrăgostiți. După ce a dat naștere celui de-al doilea băiețel, Bergüzar Korel a luat o pauză de la viața profesională și s-a dedicat vieții de familie. Han este copilul care a făcut-o pe actriță mămică pentru a doua oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, în 2021, vedeta a născut pentru o a treia oară. De data aceasta, o fetiță pe care a ales să o denumească Leyla a venit să-i întregească planul personal. Pentru a-și ține totuși fanii aproape, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a rămas în continuare activă pe rețelele sociale, acolo unde a postat de-a lungul timpului fotografii alături de cei dragi. Cu peste 2 milioane de internauți care o apreciază din toate colțurile lumii, vedeta se poate mândri cu siguranță.

Cea mai recentă postare a sa vine să aducă la cunoștință faptul că revine pe micile ecrane într-o nouă producție turcească. Dacă până acum le-a prezentat tuturor reclame pentru diferite branduri cu care a colaborat, acum a venit momentul să ofere o veste cu adevărat importantă.

Citește și: Burak Deniz și Didem Soydan își continuă relația de iubire. Ce imagini a postat celebrul model în mediul online

“Băieți și fete, revin! Rămâneți aproape!”, a scris protagonista din “1001 de nopți” pe contul personal de Instagram. Peste 9 mii de aprecieri au fost lăsat de cei care își doresc ca actrița lor preferată să reia din nou locul ce i se cuvine.

Care este motivul pentru care Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a renunțat la actorie

După naștere primul copil, Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a mai continuat să joace o perioadă și să fie prezentă pe micul ecran, însă atunci când a devenit mămică pentru a doua oară lucrurile s-au schimbat considerabil. Din cauza unei probleme medicale pe care a întâmpinat-o în timpul sarcinii, doctorii i-au recomandat vedetei să stea departe de orice sursă de stres, arată Seriesturkish.com.

Citește și: Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”, atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cum arată actorul

Ulterior, din cauza pandemiei de COVID-19, lucrurile au luat o altă întorsătură și actrița s-a oprit încă o dată din a face ceea ce îi place. Ulimul proiect al său a fost în 2020, după nașterea celui de-al doilea copil. Bergüzar Korel din “1001 de nopți” a jucat în „Kızlar ve Oğlanlar”, dar pauza prelungită a venit la scurt timp în viața sa.

Acum este gata să revină pe micile ecrane, dar și pe scenele de teatru și muzică, acolo unde are de asemenea publicul său.

În articolul

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane. Ce imagine a postat vedeta în mediul onlinde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x