Burak Deniz și Didem Soydan își continuă relația de iubire. Ce imagini a postat celebrul model în mediul online

Publicat pe 13.09.2022 la 11:53 Actualizat pe 13.09.2022 la 12:46

Burak Deniz și Didem Soydan își continuă relația de iubire. Celebrul model a postat mai multe imagini pe internet alături de partenerul său. Cum arată în prezent îndrăgostiții.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră și Didem Soydan poartă o rochie de gală și are un coc

Burak Deniz și Didem Soydan

Getty Images

Burak Deniz și Didem Soydan și-au oficializat încă o data relația și pozele postate în mediul online confirmă acest lucru. Îndrăgostiții nu se sfiesc să apară împreună nici la evenimente mondene, acolo unde se lasă fotografiați în ipostaze romantice.

Burak Deniz și Didem Soydan își continuă relația de iubire

După ce faimoșii Burak Deniz și Didem Soydan au declarat că formează încă o dată un cuplu, fotografiile romantice au început să apară cu repeziciune în mediul online. Prima care a demonstrat că dragostea pentru partenerul său este mai puternică decât în trecut, a fost modelul de origine turcă. În cadrul unui eveniment organizat de o celebră casă de modă, aceasta a apărut alături de actor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi s-au lăsat fotografiați zâmbind și au demonstrat că nimic nu le mai poate sta în cale în prezent. Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni negri și o cămașă cu imprimeu floral, așa a apărut Burak Deniz în fața fanilor de pe internet. Cât despre frumoasa Didem Soydan, aceasta a optat pentru o rochie lungă, albă și i-a scos cu siguranță silueta în văzul lumii.

“Vă mulțumim că ne-ați primit”, a scris vedeta pe pagina personală de Instagram. Cu peste 700 de mii de fani din lumea întreagă, aceasta continuă să se ridice la înălțimea așteptărilor. Are postate peste 2 mii de fotografii și filmulețe, cele mai multe din lumea modei în care activează. Pentru postarea în care apare alături de Burak Deniz, internauții au lăsate sute de comentarii și mii de aprecieri.

Citește și: Sila Turkoglu și Doğukan Güngör, un nou salt spre succes. Producția Kızılcık Şerbeti este promitatoare

“Cât de frumoși”, “Ești foarte frumoasă”, “Sper că de data aceasta va fi într-un ceas bun”, “Cel mai frumos cuplu, sunt așa fericită”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. După ce au decis să stea separați o perioadă, Burak Deniz și Didem Soydan s-au regăsit și au petrecut vacanța împreună în ultimele luni. Actorul nu a postat până în prezent nicio imagine alături de partenera sa.

Burak Deniz și Didem Soydan apar împreună în mediul online

Burak Deniz și Didem Soydan au reușit să câștige atenția fanilor cu fotografiile de cuplu postate în mediul online. În ciuda programului încărcat pe care cei doi îl au, reușesc să găsească timp pentru momente tandre împreună. Chiar dacă actorul a ținut să nu posteze pe Instagram nicio imagine alături de partenera sa, la categoria Instastory acesta și-a fotografiat iubita.

Cei doi și-au încheiat relația acum mai bine de un an și motivul separării a fost unul de-a dreptul surprinzător. Cu toate acestea, Didem Soydan a vorbit pe marginea acestui subiect și a lămurit întreaga polemică.

Citește și: Fahriye Evcen atrage toate privirile într-un top scurt ce îi lasă la vedere burtica de gravidă. Cum arată partenera lui Burak Özçivit

“Au fost zvonuri cum că eu și Burak ne-am despărțit din cauza postărilor mele în social media. Nu este nimic mai fals. Nu suntem încuiați, nu ne postăm viețile pe internet și nu ne supărăm din lucruri minore.”, a declarat modelul de origine turcă, potrivit Seriesturkish.com. La fel ca și Can Yaman, faimosul Burak Deniz este extrem de apreciat în Italia, acolo unde proiectele sale sunt în derulare. Se pare că faimosul a semnat un contract cu un brand renumit din acea țară.

În articolul

Burak Deniz și Didem Soydan își continuă relația de iubire. Ce imagini a postat celebrul model în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x