Bergüzar Korel le prezintă fanelor rutina de îngrijire a tenului pe care o folosește în fiecare zi. Cum abordează vedeta situația

Publicat pe 23.01.2024 la 12:22 Actualizat pe 23.01.2024 la 13:45

Bergüzar Korel a reveni în atenția fanilor cu o postare inedită. De data aceasta, vedeta le prezintă fanilor rutina de îngrijire a tenului.

actrița berguzar korel poartă părul desprins și zâmbește

Bergüzar Korel le prezintă fanelor rutina de îngrijire a tenului pe care o folosește în fiecare zi

Happy Channel

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au o nouă reședință în Londra, oraș pe care l-au ales pentru a se muta cu cei trei copii ai lor. Favoriții publicului își continuă relația de iubire. Actrița a revenit pe platourile de filmare și le-a arătat tuturor care sunt noile reguli ale casei și rutina zilnică de îngrijire a tenului.

Bergüzar Korel le prezintă fanelor rutina de îngrijire a tenului pe care o folosește în fiecare zi

Actorii s-au căsătorit în 2009 și în prezent sunt părinții a trei copii pe nume Ali, Han și Leya. Cei doi au o căsnicie exemplară, fiind printre cele mai îndrăgite nume din industria serialelor turcești. După o vreme îndelungată, Bergüzar Korel a ținut să le arate fanilor momente de sinceritate pe rețelele sociale. Cu această ocazie a lăsat și un mesaj în care și-a prezentat câteva idei și fanii i-au răspuns imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cred că m-am lămurit. În loc să ies de mai multe ori din duș, am stat mai mult la baie și m-am gândit. Cred că aici mă simt pentru prima oară ca acasaă. Pentru prima oară nu avem un depozit sau paturi uriașe în casa noastră. De-a lungul timpului am învățat că tot ceea ce depozitez rămâne acolo unde e și se umple de praf și greutate. Am lăsat totul în casa aceea care m-a făcut fericită, dar am lăsat și un bilețel la plecare.

Toate lucrurile astea ne-au făcut mereu foarte fericiți, acum sper să vă facă pe voi, am scris. Când am văzut că se întâmplă asta, am devenit fericită. Mereu am știut că amintirile nu stau în lucruri, ci în inimile și mintea noastră. Mi-am dat seama câtă însemnătate am oferit lucrurilor din cauza copilăriei.

Citește și: După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Mi-am scos vasele pentru oaspeți și am mâncat din ele fără a avea musafiri. Acum în loc să-mi obosesc mintea, am început să scriu.”, a scris aceasta.

Bergüzar Korel a ținut să ajute o familie nevoiașă

A reușit să-și surprindă fanii cu un gest extrem de emoționant. A ținut să ajute o familie nevoiașă. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia la momentul actual, însă nu uită niciodată de oamenii mai puțin norocoși.

Citește și: Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic. Protagonista din 1001 de nopți este de nerecunoscut

În mediul online a apărut un filmuleț în care apare o fetiță care dansează lângă mama sa, îmbrăcată cu o rochie găsită la gunoi. Vedeta a rămas extrem de impresionată de și a ținut să le ajute. A contactat familia cu ajutorul unei asociații și de acolo totul a decurs mult mai ușor.

Internauții au rămas cu adevărat impresionați de gestul vedetei. Aceasta a dat naștere celui de-al treilea copil și ulterior a slăbit considerabil. A reușit să atragă atenția cu cea mai recentă apariție pe rețelele sociale. Continuă să împărtășească cu fanii momente inedite din Londra. Născută pe 27 augist 182 în Istanbul, este căsătorită cu Halit Ergenc din 2009. Este recunoscută în lumea întreagă pentru rolul din 1001 de nopți, acolo unde l-a și întâlnit pe actualul soț. Printre serialele în care a jucat se numără Magnificent Century sau Wounded love.

În articolul

Bergüzar Korel le prezintă fanelor rutina de îngrijire a tenului pe care o folosește în fiecare zi. Cum abordează vedeta situația

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x