Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi. Ce fotografii emoționante a postat actrița în mediul online

Publicat pe 29.03.2024 la 23:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 22:32

Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi și nu uită să demonstreze acest lucru în mediul online. Ce fotografii emoționante a postat celebra actriță și cum au reacționat fanii.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç stau unul lângă celălalt cu tâmplele lipite

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din "1001 de nopți"

Happy Channel

Bergüzar Korel și Halit Ergenç și-au unit destinele în 2009 și de atunci au devenit părinți, au apărut din nou pe micile ecrane și au demonstrat că dragostea lor poate sparge tiparele timpului. Deși au o familie mare, cei doi îndrăgostiți nu uită de momente romantice în doi.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi

Cea mai recentă postare a faimoasei și îndrăgitei actrițe de origine turcă demonstrează faptul că alături de partenerul său trăiește încă cele mai inedite momente. A devenit mămică pentru prima oară în februarie 2010, atunci când a adus pe lume primul băiețel pe nume Ali. De atunci, vedeta a mai avut câteva tentative de a reveni pe micile ecrane, însă în cele din urmă a renunțat pentru a fi alături de familia sa care între timp s-a mărit considerabil.

Astfel, în martie 2020 vedeta a devenit mămică pentru a doua oară odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel, Han, urmat de Leyla în noiembrie 2021. Cu toate că planurile sale profesionale au rămas pe locul doi, Bergüzar Korel a mărturisit recent că este nerăbdătoare să se întoarcă în fața telespectatorilor. Cunoscută și în mediul online, cu peste 2 milioane de fani din toată lumea, protagonista din “1001 de nopți” continuă să fie activă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent a postat mai multe fotografii emoționante alături de partenerul său atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare, Halit Ergenç. Cei doi sunt cu zâmbetul pe buze și se bucură de zilele petrecute împreună.

Citește și: Ozge Gurel se bucura de un cadou superb! Actrița a împărtășit imaginea cu fanii și este printre puținele apariții după nunta cu Serkan Çayoğlu

“Rutina noastră”, scrie Bergüzar Korel în dreptul fotografiilor postate pe pagina personală de Instagram. Cei doi poartă tricouri albe, simple. Zeci de comentarii și mii de aprecieri au lăsat fanii pentru a demonstra aprecierea ce le-o poartă.

“Cât sunteți de minunați”, “Ești frumoasă”, “Ești prea drăguță să fii adevărată”, au scris fanii care le-au fost alături încă de la început.

Cine este Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

“1001 de nopți” spune povestea lui Sheherazat ce încearcă să facă rost de bani pentru fiul său bolnav de leucemie. Bergüzar Korel este actrița de origine turcă ce îi dă viață celebrului personaj.

Născută pe 27 august 1982 este fiica actorilor Tanju Korel și Hulya Darcan. A avut debutul în filmul turcesc “Valley of Wolves: Iraq”. După ce a devenit mămică pentru prima oară, vedeta s-a întors pe micile ecrane în seria “Endless Song” între 2010 si 2011. Bergüzar Korel și-a petrecut copilăria în orașul natal, Ulus. A fost interesată de arte încă de când studia în cadrul facultății Mimar Sinan University.

Citește și: Diletta Leotta dă curs unui trend viral pe internet. Mișcările pe care le face în pantaloni scurți au luat ochii

Cu toate că lumea o știe pe actriță din 2006, aceasta a avut un rol minor în seria “Kirik Hayatlar” în 1998. Rolul din “1001 de nopți” i-a adus nenumărate premii printre care și “Cea mai bună actriță” în cadrul Golden Butterfly Awards, cea de-a 34-a ediție. Ulterior, vedeta a devenit cunoscută nu doar în Turcia, ci și în Europa de Est. De-a lungul timpului a demonstrat că poate avea atât o viață de familie, cât și una profesională și acum este gata să revină pe micile ecrane pentru fanii săi.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi. Ce fotografii emoționante a postat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x