Berk Oktay din Micuța rază de soare petrece timpul liber alături de soție. Ce ținute poartă actorul în vacanțe

Publicat pe 29.02.2024 la 20:30 Actualizat pe 29.02.2024 la 19:53

Berk Oktay își petrece timpul alături de parteneră și se lasă fotografiat în cele mai romantice ipostaze. Vezi despre ce este vorba.

Berk Oktay poartă o cămașă albastră și un sacou închis la culoare

Berk Oktay joacă rolul de protagonist în serialul fenomen "Micuța rază de soare"

Happy Channel

Berk Oktay este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să impresioneze cu rolul de protagonist în Micuța rază de soare și faptul că a împărțit platourile de filmare cu Seray Kaya i-a adus fără doar și poate recunoaștere internațională.

Berk Oktay din Micuța rază de soare petrece timpul liber alături de soție

Cunoscută din cele mai de succes seriale turcești, Yıldız Çağrı Atiksoy a reușit să fure toate privirile în cadrul ultimului eveniment la care a participat alături de partenerul Berk Oktay. Frumusețea, grația și imaginea pe care a ținut să o afișeze în fața tuturor i-au adus fără doar și poate admirația. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de vară, și-a lăsat la vedere decolteul. De asemenea, a optat pentru o schimbare inedită a coafurii. A optat pentru șuvițe blonde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este cunoscută pentru rolul din serialul Establishment Osman, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Burak Ozcivit. Este căsătorită cu Berk Oktay și formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia.

Citește și: Berk Oktay a publicat o fotografie alături de colega de platou din “Micuța rază de soare”, Azra Aksu. Ce mesaj i-a lăsat actorul

“Culoarea părului ți se potrivește foarte bine”, “Ce frumusețe”, “Este frumusețea ta pură”, “Pur și simplu iubesc cum arăți așa”, „Ești ca o zână”, i-au scris fanii în mediul online. De cealaltă parte, Berk Oktay a primit peste 3 mii de comentarii în dreptul fotografiei alături de partenera sa. Cu toate acestea nu este de mirare având în vedere că are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Joacă alături de Seray Kaya un rol îndrăgit și este fără doar și poate în atenția fanilor.

Yıldız Çağrı Atiksoy și-a schimbat coafura

Partenera actorului Berk Oktay a reușit să iasă fără doar și poate în evidență, asta după ce a apărut în fața tuturor cu un nou stil. A jucat rolul Malhun Hatun în Establishment Osman și în prezent a decis să-și schimbe complet imaginea afișată în mediul online. Și-a arătat cea mai nouă versiune a sa pe rețelele sociale. Toată lumea știe în prezent că este căsătorită cu Berk Oktay.

Citește și: Cine este Berk Oktay, protagonistul din serialul turcesc “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgitul actor

Născută pe 1 aprilie 1986 în Turcia, a dovedit că se poate încadrada la categoria cele mai îndrăgite vedete din țara natală. La doar 37 de ani a demonstrat că este o actriță valoroasă.

Berk Oktay este un actor și model de origine turcă, recunoscut pentru personajele sale în İlişki Durumu: Karışık, Benim Hala Umudum Var, alături de actrița Gizem Karaca și actorul Şükrü Özyıldız. A apărut și în alte producții de succes printre care Yasak Elma, Savaşçı, Arka Sokaklar, și Akasya Durağı. Născut pe 28 octombrie 1982 în Ankara, a reușit într-o perioadă scurtă de timp să impresioneze de fiecare dată.

Primul serial în care a jucat a fost transmis în 2007 – 2008 și a avut un total de 29 de episoade. A urmat Akasya Duragi cu 43 de episoade, Back Streets cu 125 de episoade și Benim Hala Umudum Var sau Alev Alev. Are 1.91 cm înălțime și o figură ce ar putea foarte ușor fi confundată cu a unui model de profesie.

În articolul

Berk Oktay din Micuța rază de soare petrece timpul liber alături de soție. Ce ținute poartă actorul în vacanțe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x