Cine este Berk Oktay, protagonistul din serialul turcesc “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgitul actor

Publicat pe 09.05.2023 la 09:16 Actualizat pe 09.05.2023 la 12:43

Berk Oktay face parte dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia. Este model și a jucat de-a lungul timpului în seriale urmărite pretutindeni. Află detalii despre viața sa, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor.

Berk Oktay poartă o cămașă albă și un costum închis la culoare

Berk Oktay joacă rolul de protagonist în serialul fenomen "Micuța rază de soare"

Happy Channel

Și-a început cariera în anii 2000, iar de atunci ascensiunea sa a fost fulminantă. Prima producție notabilă în care a jucat a avut loc între 2007 și 2008 și s-a numit Tatlı Bela Fadime. Din 2022 joacă în serialul “Micuța rază de soare” alături de Seray Kaya în rolurile principale.

Cine este Berk Oktay, protagonistul din serialul turcesc “Micuța rază de soare”

Pe plan personal s-a căsătorit cu actrița Yıldız Çağrı Atiksoy ( Kurulus: Osman ) din 2022 și în prezent au o relație fericită. Pe pagina personală de Instagram are peste 1 milion de fani și a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe. În mediul online nu se sfiește să-și prezinte viața personală alături de cea care i-a devenit soție nu de mult.

Urmărește "Micuța rază de soare", luni și marți de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Publicațiile din Turcia au adus de curând în atenția fanilor faptul că îndrăgostiții au fost jefuiți într-o încercare de a călători împreună. Cei doi au ținut să petreacă mai multe zile în Sapanca cu ocazia Ramadanului. Cu toate acestea, odată ce au realizat plata parțială pentru cazare, lucrurile au început să se complice. La scurtă vreme nu au mai regăsit compania pe numele căreia trebuiau să se înregistreze și astfel au anunțat că vor porni un proces legal.

Citește și: Care este povestea serialului “Micuța rază de soare”. Află detalii despre una dintre cele mai îndrăgite producții turcești ale momentului

Yıldız Çağrı Atiksoy a ținut să lase următoarele declarații, potrivit sozcu.com.tr.: „Au fost bande frauduloase. Când am ajuns acolo în ziua sărbătorii, nu exista acel loc. Veți plăti pentru că ne-ați păcălit. Nu vă vom uita. Prima noastră misiune va fi să intentăm un proces.” Pe plan profesional, Berk Oktay a oferit câteva cuvinte despre personajul său, Fırat.

Episoadele integrale din serialul turcesc Micuța Rază de Soare sunt disponibile online în AntenaPLAY!

“De fapt, nu este vorba despre nicio pauză. Problema este copilul din mijloc. Este foarte clar ce ar face Fırat dacă nu ar exista un copil. Ar face totul sau ar vota împotriva familiei sale și ar continua cu Elif. Pe de-o parte, există mama și sora lui și legăturile de sânge, dar mai e și unchiul lui, Güneş. Cumva trebuie să rămână la mijloc. Și va mai fi un motiv foarte important pentru care trebuie să rămână implicat. Trebuie să se comporte ca un fel de pod pentru fiecare. Probabil va fi ca un borca plin cu probleme.”, a povestit Berk Oktay, arată seriesturkish.com.

Misterul serialului “Micuța rază de soare”, potrivit declarațiilor actorului Berk Oktay

“Micuța rază de soare” a avut premiera pe 8 mai pe Happy Channel. Serialul poate fi urmărit luni și marți de la 20:00. Cu un subiect intens dezbătut și în mediul online de către fani, serialul se transformă într-o adevărată luptă pentru găsirea unui adevăr absolut. Berk Oktay este de părere că un punct care reușește să atragă atenția este ideea miserioasă a tatălui său.

Citește și: Unde se difuzează serialul “Micuța rază de soare”. De la ce oră poți vedea reluarea producției turcești

“Va fi o situație diferită cu tatăl lui Fırat. Problemele din casă nu se vor termina, se vor dezvolta exponențial. Vă spun doar atât.”, a punctat actorul. Născut pe 28 octombrie 1982, este unul dintre cei mai talentați actori din țara sa natală. A crescut într-o familie muncitoare, acolo unde tatăl era contabil și mama profesoară. Drumul către lumea celebrității a început încă din copilărie. După o întâlnire cu Ugurkan Erez în anii 2000, și-a început cariera de model și astfel a câștigat tilul de “Cel mai bun model” în 2001.

A participat în mai mult de 100 de competiții, ceea ce a contribuit fără doar și poate la transformarea sa. A locuit și la Paris, capitala modei, în anul 2004, acolo unde a lucrat pentru Gucci și Prada. Ulterior, după 2 ani de pelerinaj, a revenit în țara natală și în anul 2007 a jucat în prima producție.

În articolul

Cine este Berk Oktay, protagonistul din serialul turcesc “Micuța rază de soare”. Află totul despre îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x