Bige Önal a publicat în mediul online o serie de fotografii emoționante alături de tatăl său. Cum arăta actrița din “Dragostea plutește în aer” în copilărie

Publicat pe 20.05.2023 la 20:00 Actualizat pe 20.05.2023 la 07:39

Bige Önal a publicat în mediul online o serie de fotografii emoționante alături de tatăl său. Cum arăta actrița din “Dragostea plutește în aer” în copilărie.

Bige Önal poartă părul desprins, coafat și are ruj roșu pe buze

Bige Önal a publicat în mediul online o serie de fotografii emoționante alături de tatăl său

Happy Channel

Bige Önal face parte din distribuția serialului “Dragostea plutește în aer” și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a născut pe 1 februarie 1990 în Istanbul. Tatăl său a fost Erhan Önal, fost jucător de fotbal la Bayern Munich și Galatasaray. Mama sa este fost model. Părinții s-au despărțit când vedeta avea doar 9 ani, însă relația cu aceștia a rămas la fel de strânsă.

Bige Önal a publicat în mediul online o serie de fotografii emoționante alături de tatăl său

Recent, actrița a publicat mai multe amintiri din vremea copilăriei acolo unde apare alături de tatăl său. La doi ani de la moartea acestuia, Bige Önal i-a dedicat câteva cuvinte emoționante. Nu este pentru prima oară când procedează astfel, fiind apreciată de fanii de pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cine știe despre cea care s-a trezit la viață, Bige. Cred că locul meu preferat de a mă trezi au fost întotdeauna brațele tatălui meu, la vârsta aceea. Exact acum doi ani mi-am început maturizarea. Ca cineva care și-a dorit să fie mereu copil, am încercat multe modalități de a trăi cu lucrul acesta, dar la sfârșitul zilei mi-am dat seama că totul se întâmplă înăuntrul meu.

Citește și: Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a îmbrăcat o perehe de colanți albaștri

Era un gol în inima mea. Apoi, cu timpul, am învățat să trăiesc cu acel gol pe care singurătatea mi l-a adus, dar cu o idee de a aștepta întotdeauna iubirea. Poate că sunt puțin mai aproape de a fi o persoană mai bună. Îmi iubesc foarte mult tatăl. Îi spun asta în fiecare zi și am vrut să împărtășesc asta și cu voi astăzi.”, a scris Bige Önal pe pagina personală de Instagram. Cu peste 1 milion de prietei virtuali, a publicat până în prezent peste 600 de fotografii și filmulețe. Erhan Önal a încetat din viață pe data de 16 martie 2021, fiind însoțit pe ultimul drum de către familie și prieteni.

Detalii despre Erhan Önal, unul dintre jucătorii de aur ai Turciei

Tatăl faimoasei Bige Önal s-a născut pe 3 septembrie 1957 în Izmir. S-a mutat cu familia în Germania la vârsta de 7 ani și a început să joace fotbal într-un club fondat de imigranții din Munich. A fost preluat în echipa profesionistă a Bayern Munich între 1976 – 1977, atunci când a fost mutat către echipa de amatori în 1973. A îmbrăcat tricourile echipelor Munich Turkish Power, Bayern Munich, Standard Liege, Fenerbahçe și Galatasaray în 19 ani de carieră. A încetat din viață pe 16 martie 2021 în Izmir în urma unei hemoragii cerebrale.

Citește și: Bige Önal și Hande Erçel sunt prietene bune în afara platourilor de filmare. Cum s-au fotografiat vedetele din “Dragostea plutește în aer”

Fiica sa, Bige Önal, a format un cuplu cu actorul Aras Bulut İynemli, însă după o relație de 7 ani relația lor a luat sfârșit. Nu a oferit detalii jurnaliștilor, arătându-se vizibil deranjată de ceea ce se întâmplă.

“Ne-am despărțit. Este o perioadă grea pentru toți. Aș aprecia dacă mi-ați respecta identitatea.”, a declarat vedeta din “Dragostea plutește în aer”. A jucat în producția Ethos în 2020, în Maral în 2015, și Dragostea plutește în aer între 2020 și 2021. A pozat de-a lungul timpului pentru cele mai importante reviste din Turcia, fiind apreciată pentru ținutele sale.

În articolul

Bige Önal a publicat în mediul online o serie de fotografii emoționante alături de tatăl său. Cum arăta actrița din “Dragostea plutește în aer” în copilărie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x