Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a îmbrăcat o perehe de colanți albaștri

Publicat pe 06.12.2022 la 10:58 Actualizat pe 06.12.2022 la 11:33

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a îmbrăcat o perehe de colanți albaștri.

Bige Önal poartă o bluză albastră cu mâneci lungi și părul lung îl are coafat pe față

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia

Happy Channel

Bige Önal se numără printre cele mai îndrăgite actrițe ale Turciei la momentul actual. A reușit să-și facă simțită prezența la nivel internațional odată cu rolul din “Dragostea plutește în aer”, iar relația cu Aras Bulut İynemli a ținut întotdeauna prima pagină a ziarelor.

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia

Relația pe care o are de mai bine de 4 ani cu celebrul actor din “Legea familiei”, Aras Bulut İynemli, a reușit să o mențină pe vedetă în atenția presei, dar și a fanilor. De-a lungul timpului s-a vehiculat că Bige Önal s-ar fi despărțit de partenerul său, asta pentru pozele romantice lipsesc cu desăvârșire din mediul online. Cu toate acestea, cei doi continuă să locuiască împreună și să-și dezvăluie secretele unei uniuni de lungă durată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai nou număr al Marie Claire din Turcia, Bige Önal apare pe coperta revistei și vorbește atât de proiectele profesionale cât și de viața personală pe care de cele mai multe ori o ține departe de ochii celor curioși.

Citește și: Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” impresionează cu o ținută all white. Vedeta a optat pentru o pereche de cizme înalte

“Indiferent cât de mult timp am petrece împreună sau cât de mult ar dura o relație, nu trebuie să uităm de propria persoană, de dorințele sinelui. Poate că nu vă veți înțelege întotdeauna, dar trebuie să vă respectați opiniile, să fiți înțelegători și toleranți. Trebuie să revenim și la viețile proprii pentru a avea grijă și de ele. Nu vreau să mă pierd pe mine cât timp sunt într-o relație.”, a mărturisit vedeta din Turcia. Este într-o relație de mai bine de 4 ani și în prezent se gândește la posibilitatea de a deveni mămică pentru prima oară.

“Cred că mi-ar plăcea un copil. Este un lucru la care mă gândesc în prezent. Personal am semne de întrebare. Mă întreb dacă pot fi mamă, dată sunt matură îndeajuns, dacă sunt pregătită psihologic pentru a aduce un copil pe lume fără să-l traumatizez.”, a spus actrița.

Bige Önal și Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” s-au reunit

Nu mai este niciun secret faptul că Bige Önal și Hande Erçel au rămas prietene în ciuda finalizării proiectului “Dragostea plutește în aer”. Recent, cele două s-au întâlnit dar nu au scăpat privirilor jurnaliștilor. Au fost văzute într-un restaurant din Tarabya, într-o notă jovială și zâmbitoare.

Citește și: Özge Gürel a îmbrăcat o salopetă aurie cu decolteu și a pășit pe covorul roșu la brațul soțului său, Serkan Çayoğlu. Actrița revine pe platourile de filmare într-un nou proiect

“Întrebați mereu aceleași lucruri. Am mai vorbit despre asta. Am ieșit la cină în seara asta. Acum vom merge acasă. Actrița nu a oferit detalii despre posibila împăcat cu Kerem Bursin.

„Nu este nimeni în viața mea la momentul actual.”, a declarat vedeta. Aceasta are peste 29 de milioane de fani în mediul online, pe când Bige Önal se mândrește cu peste 1 milion de internauți ce îi urmăresc fiecare postare. Îmbrăcată într-o pereche de colanți albaștri metalizați și cu un corset albastru închis cu umerii gol, aceasta și-a făcut apariția pe coperta unei dintre cele mai citite reviste din Turcia. Nu este pentru prima oară când vedeta își atribuie un astfel de rol, chiar în văzul tuturor. Detaliul care a reușit să atragă atenția a fost un cercel lipsă.

În articolul

Bige Önal din “Dragostea plutește în aer” apare pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a îmbrăcat o perehe de colanți albaștri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x