Aras Bulut Iynemli se iubește în prezent cu actrița Buse Meral. Ce a declarat Bige Önal despre fostul său partener

Publicat pe 23.04.2024 la 11:04 Actualizat pe 23.04.2024 la 11:52

După o relație de 7 ani cu faimoasa Bige Önal, îndrăgitul Aras Bulut Iynemli din Legea familiei și Suleyman Magnificul se iubește acum cu actrița Buse Mural. Ce a declarat fosta sa parteneră.

actori in diferite ipostaze

Aras Bulut Iynemli se iubește în prezent cu actrița Buse Meral

Instagram

Actorii Aras Bulut İynemli și Bige Önal au format un cuplu timp de 7 ani. Când toată lumea credea că cei doi se vor îndrepta spre altar și vor forma o familie, iată că au luat decizia de a se despărți. Recent, actrița din Dragostea plutește în aer a vorbit despre relația fostului partener cu Buse Meral.

Aras Bulut Iynemli se iubește în prezent cu actrița Buse Meral

A jucat în Legea familiei, Suleyman Magnificul și alte seriale de succes, iar recent a interpretat cel mai important rol al carierei sale. A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Pe plan personal a rămas întotdeauna foarte discret, însă recent s-a zvonit că ar forma un nou cuplu cu actrița Buse Meral.

Urmărește Suleyman Magnificul, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul Atatürk este proiectul care l-a adus într-o nouă ipostază în fața fanilor și astfel s-a dovedit că talentul său este nemărginit. Pe lângă carieră, planurile sale personale au fost întotdeauna în atenția fanilor de pretutindeni. După ce au ținut să pună punct relației de 7 ani, lucrurile au continuat pentru Aras Bulut și Bige Önal în același mod, aceștia au rămas prieteni.

Citește și: Buse Meral din Ține-mă de mână revine în atenția publicului cu un rol într-o nouă serie turcească. Despre ce e vorba

Nu se știe nici astăzi motivul real al separării, asta pentru că actorii au vrut să țină totul secret în acest sens. Aras Bulut Iynemli a luat decizia de a se îndrepta către o nouă relație. De data aceasta formează un cuplu cu actrița Buse Meral, starul din producția Gaddar. Recent, vedeta din Dragostea plutește în aer a vorbit despre acest subiect și a ținut să-și ofere părerea în acest sens.

“Nu este o întrebare pe care trebuie să mi-o adresați mie, fiecare are viața lui acum. Le doresc fericire.”, a spus vedeta arată onedio.com. Faptul că aceasta este întrebată frecvent același lucru a reușit să atragă atenția internauților.

Buse Meral vorbește despre noul său proiect profesional

Actrița s-a implicat recent într-un nou film, o adaptare după romanul lui Hüseyin Rahmi Gürpınar. Este vorba despre Cadi – The Witch. Buse Meral a oferit câteva detalii în acest sens și a vorbit despre propria personalitate. Recunoaște că în general este o persoană extrem de calmă, se regăsește în propria stare de spirit.

Citește și: Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste

“Sunt foarte posesivă și geloasă cu cei pe care îi iubesc, cred că exagerez puțin. Tind să le scad importanța celor din jur câteodată. Asta mă deranjează.”, a spus aceasta. Recunoaște că atunci când este obosită se regăsește într-o altă stare de spirit și nimeni nu o mai poate recunoaște în astfel de clipe.

“A fost un moment în care am fost ezitantă, am fost obosită, nu îmi amintesc detalii, dar am fost foarte nervoasă. Am fost surprinsă să-l văd pe Furkan mereu într-o energie pozitivă, zâmbind pe platourile de filmare.”, a menționat. Cântă la pian și chitară și spune că într-o relație n-ar putea tolera niciodată gelozia. Mărturisește că n-ar putea niciodată să vorbească la telefon foarte mult, nu se regăsește în această activitate.

“Eu sunt din Sivas, m-am născut și am crescut în Istanbul, dar rădăcinile mele sunt acolo. Mama mea a stat mereu acasă și tatăl meu este inginer mecanic. Când eram copil nu-mi plăcea să stau în casă, mă suiam în copaci.”, a spus vedeta.

În articolul

Aras Bulut Iynemli se iubește în prezent cu actrița Buse Meral. Ce a declarat Bige Önal despre fostul său partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x