Birce Akalay a primit un premiu important în carieră. Actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online

Publicat pe 06.06.2024 la 13:43 Actualizat pe 06.06.2024 la 14:28

Noul cuplu al Turciei a fost văzut pe covorul roșu în cadrul premiilor Elle Style Awards. Ulterior au revenit în atenția publicului cu o altă apariție. Ce a declarat Birce Akalay despre Hakan Kurtaș.

actriță la cannes

Birce Akalay a primit un premiu important în carieră

Getty Images

Birce Akalay se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. A participat alături de alte actrițe pe covorul roșu la Cannes, dar și în cadrul Elle Style Awards. A lăsat de asemenea un mesaj important pe rețelele sociale.

Birce Akalay a primit un premiu important în carieră

Cu toate că este o vedetă de succes atât în țara natală cât și pretutindeni, motivul pentru care se vorbește despre ea este că formează în prezent un cuplu. Hakan Kurtaş este cel care i-a furat inima și astfel împreună au devenit un cuplu îndrăgit. Cei doi s-au aflat împreună pe covorul roșuu în cadrul Elle Style Awards, iar cei prezenți nu au putut să nu remarce chimia dintre ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Birce Akalay și-a declarat iubirea pentru partenerul său într-un mod mai mult decât romantic. Aceasta a menționat că “Hakan este surpriza anului în viața mea.” Actrița a fost căsătorită și a divorțat de Murat Ünalamış și Sarp Levendoğlu. Recent, aceasta s-a îndrăgostit de actorul Hakan Kurtaș.

Citește și: Birce Akalay revine în mediul online cu noi declarații. Vedeta a apărut în fața fanilor cu o ținută simplă

Au câștigat “Digital Performance of the year” în cadrul Elle Style Awards. Actrița a îmbrăcat o rochie aurie și ca accesorii a optat pentru cercei aurii și o geantă mică. Nu au lipsit momentele în care cei doi s-au privit în ochi și au demonstrat că legătura lor este extrem de puternică. În ceea ce privește comentariile pe care le-a lăsat în fața reporterilor, fanii au rămas surprinși. Surprinsă în Bebek alături de patrupedul său Cipsy, actrița a declarat că se va odihni pentru o perioadă de timp.

“Prieteni, a venit vremea călduroasă. O să mă odihnesc pentru o vreme. Hai să nu vorbim pe stradă, bine?”, a declarant aceasta. Odată ce câinele său a avut o atitudine confortabilă, vedeta s-a relaxat și s-a bucurat de o zi însorită.

“Sunt plină de recunoștință pentru că am primit premiul Digital Performance of the Year din partea Elle Style Awards. Una dintre cele mai distinse ceremonii din Turcia mi-a oferit șansa de a îi felicita pe toți câștigătorii și oamenii prezenți în sală. Mulțumesc pentru o seară de neuitat.”, a scris actrița pe pagina personală de instagram.

Birce Akalay revine în cel de-al doilea sezon al seriei Mezarlik

Actrița este recunoscută pentru proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului și care au fost difuzate pe platformele de streaming. Printre acestea se numără și Mezarlik, serialul care va reveni în cel de-al doilea sezon. Fanii așteaptă cu nerăbdare povestea care i-a încântat încă de la început. Birce Akalay, Olgun Toker și Şehsuvar Aktaş joacă rolurile principale. Proiectul a fost lansat în 2022 și urmează să revină în atenția publicului.

Citește și: Birce Akalay și İbrahim Çelikkol au fost surprinși într-un moment tandru pe covorul roșu. Cum a explicat vedeta incidentul

Genul producției este thriller, acțiune și suspans. Internauții s-au întrebat de multă vreme care este momentul în care cel de-al doilea sezon va urma să apară. Iată că răspunsul nu a întârziat să apară.

“Comisarul Önem nu lasă niciodată o muncă neterminată. Sezonul 2 din Mezarlik urmează să apară în curând.”, se arată pe pagina de socializare a platformei de streaming. Birce Alakay are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Birce Akalay a primit un premiu important în carieră. Actrița a lăsat un mesaj emoționant în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x