Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară

Publicat pe 04.07.2024 la 11:38 Actualizat pe 04.07.2024 la 12:06

Blanca Soto reapare în mediul online după veștile că a devenit mămică pentru prima oară. Actrița și-a îndreptat atenția către Fernando Colunga.

actriță zâmbește

Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga

Getty Images

Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată. Cu toate acestea, Blanca Soto a făcut publică o postare care i-a luat prin surprindere pe toți.

Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga

Nu doar că au demonstrat faptul că sunt unii dintre cei mai buni actori, dar au ținut întotdeauna să își separe viața privată de cea publică. Formează un cuplu de 10 ani, însă nu au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă. În luna martie a acestui an, îndrăgostiții au devenit părinți pentru prima oară. Blanca Soto a adus pe lume un băiețel și totul a fost păstrat secret, arată tvnotas.com.mx.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că doar Fernando Colunga s-a plimbat prin spital după ce Blanca Soto a devenit mămică. Actorul a ținut să aibă mai multe deghizări pentru a nu fi recunoscut.

“Doamna nu a ieșit din apartament. Colunga era cel care ieșea din spital sau pe holuri, dar își acoperea chipul cu o mască pentru a nu fi recunoscut. Ne-au anunțat că totul era realizat cu cea mai mare discreție și că nu aveam voie să- abordăm.”, a menționat o sursă. În prezent, actorul de telenovele a reapărut în ochii publicului dat fiind faptul că urmează premiera unei alte producții. Este vorba despre El conde: amor y honor.

Citește și: Fernando Colunga și Marlene Favela formează un cuplu în telenovela “El maleficio”. Totul despre producția mexicană

Până acum Blanca Soto s-a arătat inactivă pe rețelele sociale, dat fiind faptul că ultima postare publică datează de pe 6 ianuarie 2024. Cu această ocazie și-a luat fanii prin surprindere atunci când a făcut o postare publică cu Fernando Colunga în rol principal. Actrița a ținut să-și arate partenerul într-o serie de ipostaze pe platourile de filmare ale noii telenovele în care joacă rolul de protagonist. Aceasta a avut premiera pe 1 iulie 2024. Asta nu e tot! Blanca Soto și-a invitat urmăritorii să privească telenovela, acolo unde actorul din Maria la del barrio este și producătorul.

Chiar dacă nu a confirmat venirea pe lume a unui copil, Blanca Soto a demonstrat că este mândră de munca pe care o realizează Fernando Colunga în noul său proiect, El conde: amor y honor.

Marlene Favela vorbește despre paternitatea lui Fernando Colunga

Actrița a reacționat într-un mod particular la vestea că colegul său de platou a devenit tătic pentru prima oară. Noua versiune a telenovelei El maleficio a avut premiera cu Marlene Favela și Fernando Colunga în roluri principale. Odată cu finalizarea proiectului, actorul a devenit tată pentru prima oară alături de Blanca Soto.

Citește și: Cine este Blanca Soto, actrița care i-a dăruit primul copil lui Fernando Colunga. Fostul ei soț a murit înainte de a împlini 1 an de căsnicie

Colega lui Fernando Colunga din cadrul proiectului El maleficio nu a fost informată de faptul că acesta urma să aibă un copil.

“Nu, bineînțeles că nu. Când filmam telenovela? Nu, imposibil. Aș fi aflat. Nu, cum așa. Uitați nu, trăiesc pe altă planetă.”, a spus Marlene Favela. Aceasta a subliniat că este dificil să vorbești despre viața personală în timpul muncii.

“E foarte dificil să vorbești de viața ta personală cu colegii pentru că nu este timp. Mai ales noi, care suntem în toate scenele.”, a spus.

În articolul

Blanca Soto reapare în mediul online cu o postare despre Fernando Colunga. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 iulie 2024. Gemenii fac o schimbare în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia Marei, singura elevă din Iaşi care învaţă la stat şi a luat media 10 la BAC
a1.ro
Rezultate Bac 2024. Notele de la Bacalaureat, publicate pe edu.ro! Cum se face contestație și cum arată modelul de cerere
HelloTaste.ro
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
Catine
Chec cu vișine. Rețeta unui desert simplu, cu gust dulce-acrișor
useit.ro
2 ploi de stele vor avea loc în aceeași zi în iulie 2024. Când va avea loc spectacolul astronomic inedit
as.ro
„E deprimant” Ce i s-a putut întâmpla lui Irinel Columbeanu, după ce şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns la azil!
MediCOOL
Exerciții fizice care pot ameliora constipația. Cum pot combate simptomele digestive
Spynews
Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024: Berbecii pot relua un proiect abandonat la un moment dat din diverse motive
DeParinti
Ce este sindromul Raynaud: cauze, simptome, diagnostic și tratament
MediCOOL
Semne ale bolilor de rinichi. Ce pot indica aceste simptome
HelloTaste
Rețetă de vișinată, pas cu pas. Ce trebuie să adaugi pentru o băutură aromată
x