Burak Deniz a participat în cadrul Paris Fashion Week. Actorul turc a fost invitat de onoare pentru casa de modă Valentino

Publicat pe 07.03.2023 la 13:47 Actualizat pe 07.03.2023 la 14:41

Burak Deniz a participat în cadrul Paris Fashion Week. Actorul turc a fost invitat de onoare pentru casa de modă Valentino.

Burak Deniz poartă un sacou negru și o eșarfă albă

Actorul turc a fost invitat de onoare pentru casa de modă Valentino

Profimedia Images

Burak Deniz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A participat recent în cadrul Paris Fahion Week, fiind invitat special al casei de modă Valentino. Vedeta a publicat mai multe imagini pe pagina sa personală de socializare.

Burak Deniz a participat în cadrul Paris Fashion Week

Imaginea sa a apărut pe coperta reviste les homme publics din Italia și ulterior a reușit să atragă atenția casei de modă Valentino. Astfel a fost invitat special în cadrul Paris Fashion Week cu o ținută creată pentru acest eveniment. Este un adevărat icon în modă, asta dacă ne uităm la fotografiile publicate pe Instagram, acolo unde până în prezent a strâns peste 6 milioane de prieteni virtuali și a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce noapte!”, a scris Burak Deniz în dreptul postării sale. Peste o mie de comentarii a primit acesta, iar reacțiile din partea colegilor de platou nu au putut să lipsească. A fost prezent și în cadrul cinei organizate după finalizarea defilărilor. Acolo a împărțit masa cu Priyanka Chopra, Nick Jonas, Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Emma Roberts.

Citește și: Vești bune pentru fanii serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Ce a declarat Mert Ramazan Demir despre continuarea proiectului

Invitația a venit din partea lui Pierpaolo Piccioli, designerul celebrei case de modă. Nu mai este niciun dubiu faptul că Burak Deniz reușește să se facă remarcat pretutindeni. A reușit să fure privirile ziariștilor francezi și italieni, fiind un adevărat simbol în țara sa. Printre vedetele din Turcia prezent în cadrul evenimentului s-a numărat și Hande Erçel, colega sa de platou din seria “ ‘Iki Yabanci‘. Aceasta din urmă nu a droit să apară în lumina reflectoarelor.

Ce spune Didem Soydan despre relația cu Burak Deniz

Didem Soydan și Burak Deniz au format un cuplu, însă au decis să încheie orice fel de relație amoroasă. Discreți în ceea ce privește viața personală, actorii nu au oferit nicio declarație în acest sens. Jurnaliștii au încercat totuși să afle care este de fapt deznodământul și dacă va mai exista o șansă de împăcare.

Citește și: Burak Deniz, Kerem Bürsin, Bergüzar Korel și alți actori, reacții în mediul online după cutremurele din Turcia. Vedetele cer ajutorul tuturor în aceste momente

“Copii, vorbim mai târziu. Cunoașteți procesul unei despărțiri, nu sunt în cea mai bună stare. Suntem colegi, relațiile vin și pleacă. Continuăm cu viețile noastre normale, cu respect și dragoste unul pentru celălalt.”, a tansmis Didem Soydan, potrivit crush.news. Cearta s-ar fi iscat după ce actrița ar fi publicat fotografii în lenejerie intimă în mediul online.

“Bineînțeles că nu există așa ceva. Suntem nebuni?”, a transmis la rândul său, Burak Deniz. În prezent, actorul se află într-un proces legal cu Nilperi Sahinkaya și Emre Yusufi, ceartă ce a avut loc în cadrul celei de-a 29-a ediții a Internacional de Cine Golden Boll. Un alt motiv pentru care Didem Soydan și Burak Deniz s-au despărțit ar fi legat de relația actorului cu colega de platou Serenay Sharikaya. Acest zvon a fost spulberat la scurtă vreme. Nu este pentru prima dată când vorbim despre supoziții în ceea ce privește viața personală a îndrăgitului actor. Cu toate acestea, niciodată nu a ținut să ofere prea multe informații legate de partenerele sale sau ideea de a fi într-o relație.

În articolul

Burak Deniz a participat în cadrul Paris Fashion Week. Actorul turc a fost invitat de onoare pentru casa de modă Valentino

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x