Burak Deniz atrage atenția cu cel mai nou rol al său. Despre ce este vorba

Publicat pe 20.05.2022 la 14:16 Actualizat pe 20.05.2022 la 14:49

Burak Deniz atrage atenția cu cel mai nou rol al său. Despre ce este vorba și cum a reușit să se expună în mediul online cu fotografiile de pe platourile de filmare.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât

Burak Deniz în cadrul premierei 'Le Fate Ignoranti'. 8 aprilie 2022

Profimedia Images

Burak Deniz se numără printre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Numele său apare pe buzele tuturor, iar faptul că se află din nou pe platourile de filmare alături de frumoasa Alina Boz îi aduce o notorietate și mai mare.

Chiar în cea mai recentă producție, actorul reușește să-și etaleze calitățile actoricești și demonstrează acest lucru cu câteva fotografii postate chiar în mediul online.

Burak Deniz atrage atenția cu cel mai nou rol al său

Nu mai este niciun secret faptul că numele lui Burak Deniz se află deja pe buzele tuturor. Alături de Can Yaman, îndrăgita vedeta reușește să atragă atenția publicului de pretutindeni. Chiar și în Italia, acolo unde protagonistul din “Vis de iubire” a reușit să atragă atenția, Burak Deniz și-a construit o armată de susținători pentru sine. Maraşlı este cel mai nou serial în care acesta împarte platourile de filmare alături de cunoscuta Alina Boz.

Împreună au mai format un cuplu pe micile ecrane și în alte seriale de succes. Filmările pentru producția Maraşlı se vor finaliza în luna iulie a anului 2022. Până atunci, cele 26 de episoade sunt urmărite cu sufletul la gură de fanii genului. Recent, Burak Deniz a demonstrat că celebra producție îi este dragă, asta pentru că a postat în mediul online mai multe fotografii alături de producătorul Arda Sarıgün. La momentul actual, acesta se află în într-un nou proiect numit “ Kasaba Doktoru”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile postate de Burak Deniz au adunat în total peste o mie de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere faptul că acesta este apreciat de peste 6 milioane de fani din întreaga lume.

“I-am făcut o vizită unui prieten.”, a scris Burak Deniz în dreptul postărilor, asta pentru că, se pare, îl consideră pe celebrul producător mai mult decât un îndrumător în cariera sa.

Burak Deniz și Didem Soydan formează din nou un cuplu

Deși o bună perioadă de timp a menționat că se concentrează doar pe planurile profesionale, acum Burak Deniz nu-și mai ascunde relația pe care a reluat-o de ceva vreme cu actrița Didem Soydan. Cei doi s-au lăsat încă o dată văzuți de o lume întreagă. După ce actorul a postat o fotografie romantică pe contul personal de Instagram, fanii i-au împânzit pagina cu comentarii.

“Această viață nu-mi mai este de folos”, “Oh, inima mea este frântă”, “Burak, împărtășești fotografii pe care cu siguranță le vei șterge ulterior”, au scris fanii în dreptul postării. Deși imaginea nu este una clară, se poate observa fericirea de pe chipul celebrului actor.

În vara anului 2021, Burak Deniz a participat în cadrul filmărilor pentru serialul “Cahil Periler”. Alături de frumoasa Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”, actorul a filmat pentru filmul “Gidenler” ce este așteptat de fanii din întreaga lume în luna septembrie a lui 2022.

Burak Deniz a menționat că totul a decurs conform planului, iar filmul este mai mult decât așteptat, atât de actorii din cast, cât și de cei care îi apreciază, atât în online, cât și în offline.

În articolul

Burak Deniz atrage atenția cu cel mai nou rol al său. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x