Burak Deniz își creează amintiri la malul mării la final de an. Actorul a petrecut alături de prieteni

Publicat pe 16.12.2022 la 12:45 Actualizat pe 16.12.2022 la 13:16

Burak Deniz își creează amintiri la malul mării la final de an. Actorul a petrecut alături de prieteni după ce a reușit să aducă în atenția fanilor un nou proiect profesional.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât

Burak Deniz își creează amintiri la malul mării la final de an

Profimedia Images

Burak Deniz revine în atenția fanilor cu cel mai nou proiect profesional. O poveste de dragoste inedită numită “Shahmaran” vine să-i surprindă pe cei care îl îndrăgesc deja pe celebrul actor turc. Este vorba despre o femeie pe jumătate șarpe, pe jumătate femeie ce se îndrăgostește de un bărbat din vremuri străvechi.

Burak Deniz își creează amintiri la malul mării la final de an

Protagoniștii sunt Serenay Sarikaya și Burak Deniz, cei doi îndrăgositți ce apar într-o istorie străveche. Primele imagini se află deja pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Shah a șerpilor a spus acum mii de ani că omul nu o iubește, dar omul n-a ascultat și el s-a îndrăgostit de Shahmaran.”, se arată în prezentarea proiectului. După o lungă perioadă în care a ținut să lase la vedere talentul său nemărginit, actorul din Turcia s-a lăsat fotografiat pe pagina personală de Instagram alături de prieteni, la malul mării. Cu peste 6 milioane de fani, acesta continuă să-și lase în fața tuturor atât viața personală cât și cea profesională.

“Deciziile au fost luate, călătoriile au vut loc. Decembrie 2022”, a scris Burak Deniz în cadrul descrierii. Mii de comentarii și aprecieri au venit din partea celor ce îl îndrăgesc. Actorul mai poate fi urmărit în serialul “Don’t leave”, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Dilan Çiçek Deniz. De altfel, actrița a publicat câteva fotografii pe pagina sa alături de el la scurt timp după despărțirea de producătorul Thor Saevarsson.

“Semih” ( Burak Deniz) este un tânăr afacerist ce rămâne mirat după ce partenera sa Defne ( Dilan Çiçek Deniz) decide să se despartă de el. Este un proiect ce aduce aminte de filmul “500 days of summer”. Burak Deniz a fost nevoit să joace fiecare scenă virtual. Se pare că face acest lucru într-un mod cu totul inedit. Nu este de mirare că se află pe primele locuri în cele mai importante topuri.

Burak Deniz se află într-un proces la tribunal cu Nilperi Şahinkaya și partenerul său, Emre Yusufi

În timpul filmărilor pentru un nou proiect profesional, Burak Deniz a avut o altercație verbală cu o altă colegă actriță, Nilperi Şahinkaya. Problema a ajuns în fața judecătorilor, iar recent aceasta a vorbit despre respectiva problemă.

“Puteți să-i întrebați pe avocații noștri când începe profesul legal, nu o să fac nicio declarație legată de asta.”, a mărturisit aceasta. Ulterior, Burak Deniz a făcut publică o declarație legată de problema nerezolvată.

“Aș vrea să prezint și punctul meu de vedere în această problemă ce a ținut publicul cu sufletul la gură. Aș vrea să spun că îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat cu Nilperi Şahinkaya, partenerul ei Emre Yusufi și prietenul lor Deniz Akinci. În dimineața nopții neplăcute când am făcut o glumă nepotivită, am vrut să-i contactez direct, prin orice mijloace, dar a fost imposibil. Îi cer scuze ei și tuturor celor care au asistat la eveniment, pentru comportamentul meu care nu este un exemplu bun pentru societate. Vreau să spun din nou că-mi pare foarte rău. Sper ca resentimentele să treacă în curând.”, a scris Burak Deniz.

În articolul

Burak Deniz își creează amintiri la malul mării la final de an. Actorul a petrecut alături de prieteni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x