Burak Deniz și Hande Erçel apar împreună pe covorul roșu la Cannes. Cei doi actori și-au asortat ținutele

Publicat pe 24.10.2023 la 13:01 Actualizat pe 24.10.2023 la 13:50

Hande Erçel și Burak Deniz au reușit fără doar și poate să atragă atenția la Cannes pe covorul roșu. Actorii și-au asortat ținutele și au ajuns în văzul tuturor în cadrul unui eveniment mult așteptat.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră și Hande Erçel poartă o rochie neagră

Burak Deniz și Hande Erçel apar împreună pe covorul roșu la Cannes

Profimedia Images

Ca de fiecare dată, protagonista din Dragostea plutește în aer a strălucit pe covorul roșu. A participat alături de Burak Deniz în cadrul MIPCOM și a îmbrăcat ținute spectaculoase. Cei doi actori formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane.

Burak Deniz și Hande Erçel apar împreună pe covorul roșu la Cannes

Stilul pe care l-a abordat vedeta din Turcia la Cannes a fost unul surprinzător. Aceasta a purtat o rochie galbenă, ca cea pe care o îmbracă personajul său în serialul O altă persoană - Bam Başka Biri. A primit nenumărate comentarii din partea fanilor, cei mai mulți fiind de acord că vedeta adoptă de fiecare dată idei de-a dreptul elegante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Se îmbracă foarte elegant”, “Arată ca o prințesă”, “Simplitatea te prinde foarte bine”, “Arată foarte nobil”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au îndrăgit-o încă de la început. A purtat o rochie galbenă marca Prada, dar și o alta neagră marca Valentino pe care Carla Bruni a îmbrăcat-o la Festivalul de Film de la Veneția. Acum internauții fac o comparație între cele două dive.

Citește și: Serialul O altă persoană - Bambașka Biri cu Hande Erçel și Burak Deniz este criticat. Ce spun publicațiile din Turcia

În plan personal, vedeta din Dragostea plutește în aer formează de ceva vreme un cuplu cu Hakan Sabancı. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Aceasta a oferit declarații recente despre situația prin care trece în prezent din cauza criticilor care îi sunt aduse.

“Mă lupt foarte tare să îmi realizez meseria în țara mea.”, a declarat vedeta. Într-un fel, acest a fost modul prin care vedeta a ținut să atragă atenția asupra celor care o critică. De cealaltă parte, Burak Deniz a publicat mai multe fotografii în care apare alături de colega sa de platou pe covorul roșu. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 300 de imagini și filmulețe.

Burak Deniz a ajuns la Cannes și a cauzat furori

O adevărată petrecere a avut loc în Franța în fața jurnaliștilor. Cele mai proeminente celebrități și-au prezentat proiectele din sezonul 2023 – 2024 și printre acestea s-au numărat și Hande Erçel și Burak Deniz. În filmulețul publicat pe internet îi putem vedea pe cei doi actori cum apar în cadrul prezentării proiectului. Cei doi au petrecut momente de neuitat cu băuturi și muzică electronică.

Citește și: Hande Erçel din Dragostea plutește în aer este susținută de fanii din mediul online. Nu a mai traversat singură perioada dificilă din plan profesional

În cadrul MIPCOM de la Cannes s-a arătat un interes deosebit producției O altă persoană cu Hande Erçel și Burak Deniz în rolurile principale. Cei doi, alături de regizorul Neslihan Yeşilyurt și producătorii Timur Savcı și Burak Sağyaşar au răspuns întrebărilor din cadrul conferinței de presă.

“Povestea din cel de-al doilea sezon O altă persoană este pregătită.”, au spus aceștia. Hande Erçel este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia a jucat rolul principal în serialul Dragoste plutește în aer, serial difuzat și pe Happy Channel.

În articolul

Burak Deniz și Hande Erçel apar împreună pe covorul roșu la Cannes. Cei doi actori și-au asortat ținutele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x