Burak Deniz și Mert Ramazan Demir se află printre cele mai populare nume din Turcia. Actorii își doresc un nou an plin de succese pe plan profesional

Publicat pe 23.01.2023 la 14:50 Actualizat pe 23.01.2023 la 15:28

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă și Burak Deniz se află printre cele mai populare nume din Turcia. Actorii își doresc un nou an plin de succese pe plan profesional.

Burak Deniz poartă un hanorac și are mustață, iar Mert Ramazan Demir poartă un tricou alb și un sacou negru

Burak Deniz și Mert Ramazan Demir se află printre cele mai populare nume din Turcia

Instagram

Actorii din Turcia au reușit să ia cu asalt micile ecrane și să se impună tot mai mult în seriale de succes realizate în țara lor natală. Printre aceștia se numără și Burak Deniz sau Mert Ramazan Demir ( Golden Boy – Dragoste rebelă). Aceștia sunt colegi de platou în cel mai nou proiect, “Șahmaran”, acolo unde joacă rolurile principale alături de frumoasa Serenay Sarıkaya.

Mert Ramazan Demir din Golden Boy – Dragoste rebelă și Burak Deniz se află printre cele mai populare nume din Turcia

Este povestea de dragoste realizată în timpuri străvechi, ceea ce aduce în fața fanilor o idee cu totul deosebită, ceva ce nu a mai fost realizat până acum de niciun actor din Turcia. Proiectul mistic îi aduce pe cei trei actori menționați mai sus în topurile preferințelor, 2023 fiind anul lor de glorie, așa cum se arată pe paginile de media. Mert Ramazan Demir este deja în atenția tuturor cu rolul său de protagonist din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, acesta fiind un serial îndrăzneț. Rolul principal îl împarte aici cu actrița Afra Saraçoğlu pe care telespectatorii au urmărit-o înainte în Yeşilçam timp de 2 sezoane, alături de Çağatay Ulusoy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Mert Ramazan Demir a început să-și câștige popularitatea în toamna anului 2022 și face pași importanți în carieră la începutul lui 2023. Are peste 2 milioane de internauți ce-i urmăresc activitatea pe pagina personală de Instagram, însă până acum a postat doar 57 de fotografii. Cât despre ceilalți doi actori, aceștia au fost până acum în atenția publicului în diferite roluri importante. Cel mai recent proiect al frumoasei Serenay Sarıkaya este “Aile”, acolo unde joacă rolul lui “Devin” și este partenera actorului Kıvanç Tatlıtuğ.

Citește și: Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”

„Nu-mi vine să cred că pentru mine a venit această zi. Sunt foarte fericită, foarte entuziasmată. În sfârșit, munca noastră va putea fi văzută. Sper că toată lumea va urmări primul sezon și va fi la fel de entuziasmată cum suntem noi acum. Sper că vor fi mulțumiți. Noi suntem fericiți cu ce am realizat.”, a declarat Serenay Sarıkaya, arată seriesturkish.com.

Ce aduce noul an pentru Burak Deniz din punct de vedere profesional

Burak Deniz nu putea lipsi de pe lista faimoșilor din Turcia. Numele său va sta cu siguranță pe primele locuri în topurile fanilor în 2023. Se cunoaște deja faptul că actorul va juca din nou alături de Hande Erçel în seria İki Yabancı. În 2016, cei doi au format un cuplu pe micile ecrane în Aşk Laftan Anlamaz, iar cei care i-au îndrăgit atunci se arată entuziasmați de noul proiect ce îi va aduce încă o dată împreună.

Citește și: Cine este Mert Ramazan Demir. Totul despre protagonistul din seria “Dragoste rebelă”

Burak Deniz s-a născut pe 17 februarie 1991 în Istanbul și a primit de-a lungul timpului, printre alte premii și cel oferit de revista GQ, “Bărbatul anului” în 2017. Mert Ramazan Demir s-a născut pe 25 noiembrie 1998 și a jucat printre altele și în “UFO” și “Ciplak”. Serenay Sarıkaya s-a născut pe 1 iulie 1992 în Ankara și are 1.75 cm înălțime. Și-a făcut debutul în actorie la vârsta de 14 ani cu un rol secundar în filmul Şaşkın.

În articolul

Burak Deniz și Mert Ramazan Demir se află printre cele mai populare nume din Turcia. Actorii își doresc un nou an plin de succese pe plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x