Burak Deniz și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Ce spune actorul despre cele mai recente seriale în care joacă

Publicat pe 05.04.2022 la 15:41 Actualizat pe 05.04.2022 la 16:24

Burak Deniz și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor și a oferit câteva detalii despre serialele în care joacă. Ce a declarat actorul despre viața sa amoroasă.

Burak Deniz poartă un hanorac, are mustață și se află într-o mașină pe locul din dreapta

Burak Deniz

Instagram/Burak Deniz

Burak Deniz se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Datorită rolurilor sale în cele mai spectaculoase seriale a reușit să ajungă rapid în topul preferințelor. Cu toate că a muncit din greu pentru a-și obține faima, vedeta nu se oprește aici.

Acesta și-a dezvăluit planurile de viitor și spune că este nerăbdător să-și vadă munca în cadrul a două proiecte inedite ce vor intra din septembrie pe micile ecrane.

Burak Deniz și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor

Burak Deniz și-a construit un nume datorită proiectelor sale în care s-a implicat nu demult. Alături de Alina Boz a reușit să facă o figură frumoasă în serialul “ Maraşlı”. De asemenea, în vara lui 2021 actorul a participat în cadrul filmărilor pentru ultimele patru episoade ale seriei “ Cahil Periler”, producție ce va putea fi văzută pe una dintre platformele de streaming.

În luna septembrie a aceluiaș an, Burak Deniz a filmat în Adana, Turcia mai multe secvențe pentru rolul principal în seria “ Şahmaran”. În curând, acesta va putea fi văzut ca un super erou într-o povestea fantastică alături de Serenay Sarıkaya.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Deniz a jucat alături de frumoasa Dilan Çiçek Deniz în trei proiecte de excepție printre care și filmul “Gidenler” ce este așteptat de fanii din întreaga lume în luna septembrie a lui 2022. Astfel, atât “Şahmaran”, cât și “Gidenler” vor putea fi urmărite în același timp. Cu toate acestea, Burak Deniz a menționat că nu se știe la momentul actual data oficială a lansării.

“A mers bine, am terminat de filmat Gidenler. Ne-a luat o lună jumătate. Se pare că va putea fi urmărit în septembrie. Nu știu nici eu data exactă. Aștept vești despre Şahmaran. Totul merge bine.”, a declarat Burak Deniz, conform Seriesturkish.com.

Citește și: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, despărțiți din cauza programului încărcat. Ce a declarat vedeta din “Vis de iubire”

Cât despre viața personală, Burak Deniz a declarat că la momentul actual nu există nimeni care să-i fi furat inima, asta pentru că toată concentrarea se află în cadrul serialelor și proiectelor profesionale. S-a zvonit faptul că Burak Deniz ar forma un cuplu cu Deniz Işın, însă actorul a risipit aceste vorbe: „Nu există dragoste acum, doar muncă.”

Cine este celebrul Burak Deniz

Burak Deniz este un cunoscut actor de televiziune din Turcia. Model, dar și protagonist în cele mai apreciate seriale din țara sa natală, acesta este cunoscut publicului larg pentru rolul său din seria « Aşk Laftan Anlamaz”, acolo unde a interpretat rolul lui “ Murat Sarsılmaz”.

La doar 31 de ani a câștigat premiul „GQ Men of the Year” și a reușit de-a lungul timpului să mențina prima pagină a ziarelor cu cele mai inedite apariții. Activ în mediul online, aceste are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până la momentul actual a postat 251 de fotografii și filmulețe. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai frumoasei Hande Erçel și amândoi au vorbit despre acest lucru de nenumărate ori.

Cu toate că presa a încercat să-l cupleze cu tot mai multe vedete, iată că actorul a vorbit clar și răspicat despre situația sa amoroasă din prezent.

În articolul

Burak Deniz și-a dezvăluit planurile profesionale de viitor. Ce spune actorul despre cele mai recente seriale în care joacă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x