Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, despărțiți din cauza programului încărcat. Ce a declarat vedeta din “Vis de iubire”

Publicat pe 05.04.2022 la 11:50 Actualizat pe 05.04.2022 la 12:53

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, despărțiți din cauza programului încărcat. Cu toate acestea, nunta va avea loc. Ce a declarat vedeta din “Vis de iubire” în legătură cu partenerul său.

Demet Özdemir se uită în zare, poartă părul desprins și lung, iar Oğuzhan Koç poartă o geacă de piele verde cu negru

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç

Instagram/Getty

După anunțul împăcării, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç și-au surprins fanii cu un anunț inedit. Vestea că cei doi se căsătoresc i-au bucurat pe cei mai mulți dintre fani. Cu toate acestea, actrița din “Vis de iubire” a declarat că programul încărcat de muncă o va ține separată de viitorul său soț o perioadă.

De asemenea, Demet Özdemir revine la Happy Channel alături de Can Yaman în serialul de succes “Vis de iubire”.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, despărțiți din cauza programului încărcat

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç urmează să se căsătorească, însă actrița din “Vis de iubire” a declarat că programul încărcat de muncă îi va mai ține departe unul de celălalt o bună perioadă de timp. Totuși, fericirea le bate la ușă iar planurile de nuntă rămân în continuare în picioare, indiferent de circumstanțe.

Demet Özdemir a declarat că va continua filmările pentru serialul “Dünyayla Benim Aramda” și o bună perioadă de timp și-o va petrece pe platourile de filmare. Acest lucru îi va afecta programul personal, iar din această cauză și-a invitat partenerul la câteva întâlniri romantice înainte de a-și încărca programul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vom începe munca, am decis să avem câteva întâlniri înainte de asta, o să intrăm într-un program extrem de încărcat.”, a declarat Demet Özdemir, conform Seriesturkish.com. Aceasta a mărturisit că nu au început pregătirile de nuntă, însă acestea sunt în plan pentru viitor. Toate detaliile vor fi oferite presei exact atunci când le vor avea.

Cât despre filmările pentru serial, Demet Özdemir nu a făcut nicio declarație decât că vor începe în curând: “Nu pot oferi mai multe informații, îmi pare rău.” Cât despre Oğuzhan Koç, acesta a spus că este și va fi întotdeauna cel mai mare fan al iubitei sale.

Citește și: Demet Ozdemir răspunde criticilor. De ce nu se machiază actrița excesiv și care este secretul frumuseții sale

“Orice ar face este bine, orice rol interpretează este fără cusur. Sunt primul și cel mai mare fan al ei.”, a spus Oğuzhan Koç. Se pare că “Love tactics” în care poate fi văzută actrița a reușit să ajungă pe locul 10 în topul celor mai urmărite seriale de pe o anumită platformă de streaming.

Cine este Oğuzhan Koç, logodnicul actriței Demet Özdemir

Oğuzhan Koç s-a născut pe 13 mai 1985 în Refahiye, Turcia. Este cântăreț, compozitor, actor, scenarist, prezentator, producător și comediant. A studiat antropologie în cadrul Istanbul University și Afaceri în cadrul Andalou University.

Acesta a fost interesant de artele frumoase încă de mic, iar în 2006 a intrat în cadrul BKM Theatre, alături de Eser Yenenler, İbrahim Büyükak și Zeynep Koçak. Alături de colegii lui a câștigat premiul pentru “Cel mai bun show de comédie” în cadrul Golden Butterfly Award.

Citește și: Vestimentația pe care Demet Ozdemir o poartă la cumpărături. Cum s-a afișat actrița pe rețelele sociale

A scris și compus hit-ul "Gül ki Sevgilim", interpretat de Ferhat Göçer și ulterior chiar de el. A mai scris piese precum "Giden Günlerim Oldu", “"Uzun Hava (Oscar, Fikrimi Çaldı)", "Domuz Gribi", "Unutulmaz ki", "O Benim Arkadaşım (Oscar)".

În 2009, Oğuzhan Koç a avut primul său rol într-un film intitulat “Neşeli Hayat”. Ulterior, talentul său nu a fost trecut cu vederea, iar producătorii l-au cooptat pentru alte producții inedite.

În articolul

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, despărțiți din cauza programului încărcat. Ce a declarat vedeta din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x