Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet. Actorul se ocupă cu întâlniri de afaceri

Publicat pe 14.07.2023 la 18:07 Actualizat pe 14.07.2023 la 13:01

Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet. Actorul se ocupă cu întâlniri de afaceri.

Burak Özçivit poartă o cămașă albă și sacou negru și are mustață

Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Reușește să-și surprindă fanii cu fiecare ocazie, iar momentele publicate în mediul online sunt întotdeauna apreciate de fanii din întreaga lume.

Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet

Celebrul actor din Turcia a călătorit pentru a doua oară în Turcia și la câteva ore înaintea sosirii sale, fanii l-au așteptat nerăbdători la aeroport. Aceștia au ținut brațele deschise pentru a-i putea imortaliza chipul într-o fotografie și a-i fi alături, Mai multe videoclipuri și imagini au ajuns virale pe internet, iar Burak Özçivit se încadrează încă o dată în preferințele fanilor pe primele locuri. Înaintea sosirii sale, acesta s-a aflat în Paris, Franța în cadrul “Festivulture”. Unul dintre cele mai mari târguri de gen, a fost dedicat Turciei la Paris, Lyon și Strasbourg.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca și în Qatar, actorul a fost întâmpinat de oameni și voie bună. Acesta specificat faptul că de-a lungul timpului a avut oameni ce l-au ajutat atunci când a avut cea mai mare nevoie.

“Am fost foarte entuziasmat și aveam foarte multe vise și cu influența anumitor oameni începi să devii nervos, dar cu timpul controlezi acest entuziasm. În opinia mea, nu ar trebui să ne abandonăm impulsivitatea și energia și vom reuși mereu. Nu vom dispera, pentru că disperarea este un lucru teribil.”, a mărturisit actorul. Acesta a ținut să-și ceară scuze public după ce a postat pe pagina sa o fotografie în care apărea alături de actorul Kevin Spacey. Actorul din urmă a fost acuzat de hărțuire și lumea întreagă este împotriva sa.

Citește și: 8 stiluri vestimentare pe care Burak Özçivit le-a abordat în timpul liber, departe de platourile de filmare

“Aș vrea să subliniez faptul că sunt împotriva acestui subiect. În acest caz nu aș fi atât de dezgustător încât să exploatez astfel de idei.”, a scris Burak Özçivit pe pagina personală de Instagram în cadrul Instastory. Cea care “l-a atacat” pe internet a fost Tuba Unsal, o colegă de breaslă.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au petrecut clipe memorabile alături de fiul Karan

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează un cuplu memorabil. De-a lungul timpului și-au demonstrat că se iubesc și în ciuda zvonurilor legate de separare au rămas în continuare uniți. Aceștia au petrecut recent clipe memorabile alături de fiul Karan într-un mall. Îndrăgostiții au ținut să poarte măști de protecție pe tot parcursul plimbării. Mai multe au apărut pe pagina de socializare a vedetei în cadrul Instastory.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit și-a arătat burtica de gravidă pentru prima oară. Cum arată vedeta însărcinată cu cel de-al doilea copil

Ulterior, familia a realizat fotografii de tip polaroid și micuțul Karan s-a lăsat fotografiat pe tronul lui Moș Crăciun. Fahriye Evcen a ținut să vorbească cu sinceritate despre relația sa cu actorul Burak Özçivit și a subliniat faptul că nu se poate pune problema unei despărțiri.

“Nu mai fiți prostuți, lăsați-ne în pace! Dragoste tuturor.”, a transmis actrița. Cu peste 22 de milioane de fani pe pagina sa, continuă să-și posteze viața personală și privată în fața tuturor. Până acum are împărtășite peste 400 de fotografii și filmulețe. Actorul a purtat în cadrul călătoriei la Paris pantaloni închiși la culoare și un palton maro.

În articolul

Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet. Actorul se ocupă cu întâlniri de afaceri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x