Fahriye Evcen Özçivit și-a arătat burtica de gravidă pentru prima oară. Cum arată vedeta însărcinată cu cel de-al doilea copil

Publicat pe 19.08.2022 la 12:47 Actualizat pe 19.08.2022 la 13:32

Fahriye Evcen Özçivit și-a arătat burtica de gravidă pentru prima oară într-o nouă ședință foto. Cum arată vedeta însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Fahriye Evcen Özçivit poartă o rochie albă cu mâneci lungi și are părul desprins

Fahriye Evcen Özçivit se lasă fotografiată pe covorul roșu

Profimedia Images

Fahriye Evcen Özçivit se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să își creeze o carieră de succès pe forțele proprii și de ceva timp se bucură și de dragostea familiei alături de partener și fiu.

Fahriye Evcen Özçivit și-a arătat burtica de gravidă pentru prima oară

Fahriye Evcen Özçivit și Burak Özçivit formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara natală. Datorită anilor care au trecut peste ei, au ajuns să reprezinte cu exactitate familia perfectă. Au devenit părinți pentru prima oară în 2019, atunci când micuțul Karan a venit pe lume. Acum cei doi actori așteaptă să-și strângă în brațe cel de-al doilea copil, asta pentru că frumoasa vedetă este însărcinată.

Anunțul a fost făcut chiar de către cei doi îndrăgostiți, însă amândoi s-au arătat surprinși atunci când au aflat că cei mai mulți dintre fani cunoscut deja această informație. Deși Fahriye Evcen s-a întors pe platourile de filmare după o perioadă în care și-a crescut fiul, aceasta a declarat că nu poate continua filmările. La început, actrița a mărturisit că își dorește să-i fie alături celui mic în perioada de creștere, însă recent s-a descoperit și cel de-al doilea motiv. Vedeta este însărcinată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După doar primul sezon al serialului “Alparslan Great Seljuk”, actrița a revenit alături de familie și va continua să facă acest lucru și în viitor. Imediat au apărut zvonurile despre sarcină. La momentul actual, Fahriye Evcen se află în vacanță alături de familie, iar fotografiile postate stau mărturie.

Vedeta s-a lăsat fotografiată pe vapor cu burtica de gravidă la vedere. Primul care i-a lăsat un comentariu a fost chiar Burak Özçivit, în ciuda zvonurilor legate de certurile familiale. Fanii au lăsat imediat mai multe aprecieri și comentarii.

“E un mic bebe pe vapor”, “Micuțul bebeluș a apărut”, au transmis fanii, potrivit Seriesturkish.com. Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Çalıkuşu” acum mai bine de 9 ani și s-au căsătorit.

Totul despre relația dintre Fahriye Evcen Özçivit și Burak Özçivit

Fahriye Evcen Özçivit și Burak Özçivit s-au căsătorit în 2017, iar în 2019 l-au întâmpinat pe fiul lor, Karan. În prezent, cei doi așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. În ciuda veștilor bune, recent s-a zvonit faptul că îndrăgostiții s-au certat, iar actrița a ieșit din locuința comună. Se pare că Fahriye Evcen s-a aflat în tensiune cu mama partenerului său.

În ciuda certurilor apărute în presă, în mediul online Fahriye Evcen Özçivit și Burak Özçivit apar la fel de îndrăgostiți. Peste 14 mii de comentarii a primit actrița în dreptul fotografiilor, însă nu este de mirare având în vedere numărul de fani care se adună în fiecare zi pe internet. Aceasta are peste 13 milioane de internauți care o îndrăgesc și continuă să-i aprecieze cele peste 800 de poze.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit a postat o serie de fotografii realizate pe terenul de fotbal. Cum arată soția celebrului Burak Özçivit

Fahriye Evcen Özçivit s-a născut pe 4 iunie 1986 în Germania și este o actriță care a încercat întotdeauna să-și demonstreze calitățile pe cont propriu, fără ajutorul nimănui.

În articolul

Fahriye Evcen Özçivit și-a arătat burtica de gravidă pentru prima oară. Cum arată vedeta însărcinată cu cel de-al doilea copil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x