Burak Özçivit demonstrează că este un adevărat colecționar. Cum arată ceasurile de lux pe care le-a încercat actorul

Publicat pe 03.06.2023 la 23:14 Actualizat pe 03.06.2023 la 16:52

Burak Özçivit demonstrează că este un adevărat colecționar. Cum arată ceasurile de lux pe care le-a încercat actorul.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit demonstrează că este un adevărat colecționar

Profimedia Images

Burak Özçivit are peste 23 de milioane de fani în mediul online și este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. Și-a început cariera ca și model, însă prezența pe micile ecrane în seriale de succes l-a făcut să-și dorească o continuare a acestei povești profesionale.

Burak Özçivit demonstrează că este un adevărat colecționar de ceasuri

Cu toate că este discret în ceea ce privește viața personală, cele mai multe dintre fotografiile alături de familie le putem vedea întotdeauna pe contul său personal de Instagram. Printre acestea se numără și ipostaza în care apare cu sora sa, Burcun Ozcivit. Asemănarea dintre cei doi a fost imediat observată de către internauți. Cea mai recentă dintre postările sale a demonstrat faptul că este un adevărat colecționar atunci când vine vorba despre ceasuri de lux.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o nouă călătorie de afaceri, actorul turc a probat mai multe modele și a avut întâlniri cu oameni specializați în domeniu. Ținuta pe care a purtat-o a fost formată din pantaloni albaștri, tricou negru și un sacou închis la culoare. Ochelarii de soare nu i-au lipsit, iar bijuteriile și le-a lăsat la vedere. Nu este pentru prima oară când Burak Özçivit se arată astfel în fața publicului. Recent, acesta a devenit tătic pentru a doua oară, atunci când a venit pe lume fiul său Kerem.

Citește și: Burak Özçivit uimește într-o ipostază iconică din cel mai nou serial în care joacă. Actorul s-a lăsat surprins pe cal, îmbrăcat în armură

În ceea ce o privește pe Fahriye Evcen, aceasta își dedică totul timpul creșterii micuților săi. De ceva vreme, vedeta lipsește cu desăvârșire din mediul online. Actorul recunoscut ca și “Kemal” în “Kara Sevda” și soția sa au devenit părinți din nou. Cu toate acestea, cei doi nu au oferit declarații despre nașterea micuțului, subliniind doar că acesta seamănă cu primul lor fiu, Karan. Fahriye Evcen a născut în cadrul unui spital privat din Istanbul.

Până la confirmarea veștilor din partea părinților celebri, până acum se știe faptul că micuțul a fost numit Kerem și că Burak Özçivit a fost alături de partenera sa pe tot parcursul procesului.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen, părinți celebri discreți cu viața personală

Chiar dacă zvonurile legate de sarcină au apărut cu multă vreme în urmă, actorii celebri au ținut vestea secretă până în ultimul moment. Fahriye Evcen a fost cea care a postat primele imagini cu burtica de gravidă pe pagina personală de Instagram, iar la scurtă vreme felicitările nu au întârziat să apară. De cele mai multe ori, partenera lui Burak Özçivit a fost văzută purtând rochii mulate care îi lăsau la vedere abdomenul de invidiat. De data aceasta, noua ipostază i-a luat prin surprindere pe fani.

Citește și: Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet. Actorul se ocupă cu întâlniri de afaceri

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului turcesc Çalıkuşu în 2013. De atunci, a mai urmat producția Ask Sana Benzer în 2015, când din nou au format un cuplu pe micile ecrane. Dragostea a fost la prima vedere și zvonurile că formează un cuplu nu au întârziat să apară. Au decis să își mențină relația departe de ochii celor curioși, cel puțin pentru o perioadă, moment în care și-au anunțat idila. S-au căsătorit în 2017 în Istanbul și au împărtășit cu fanii momente emoționante.

În articolul

Burak Özçivit demonstrează că este un adevărat colecționar. Cum arată ceasurile de lux pe care le-a încercat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x