Burak Özçivit a topit inimile fanilor cu câteva fotografii alături de un patruped. Micuțul a stat nemișcat în brațele celebrului actor

Publicat pe 15.11.2022 la 13:51 Actualizat pe 15.11.2022 la 14:39

Burak Özçivit a topit inimile fanilor cu câteva fotografii alături de un patruped. Micuțul a stat nemișcat în brațele celebrului actor.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit a topit inimile fanilor cu câteva fotografii alături de un patruped

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Nu este pentru prima oară când protagonistul din Suleyman Magnificul postează fotografii emoționante în mediul online. Cea mai recentă îl arată alături de fiul său Karan. Cu toate că a demonstrat în repetate rânduri faptul că este un familist convins, s-a zvonit de fiecare dată că ar avea probleme în cuplu.

Burak Özçivit a topit inimile fanilor cu câteva fotografii alături de un patruped

Dacă vorbim despre topul actorilor din Turcia și Burak Özçivit se află printre acestea, chiar pe primele locuri. Nu doar că a jucat în cele mai apreciate seriale realizate în țara sa natală, dar de fiecare dată a susținut că familia este cel mai important bun al său, iar fotografiile realizate în mediul online au demonstrat acest lucru cu prisosință. Printre cele mai apreciate ipostaze de pe internet se numără cea mai recentă în care apare alături de un patruped. A primit peste 6 mii de comentarii și tot mai multe aprecieri, iar fiecare ipostază a sa vine întotdeauna ca o surpriză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce frumos, Burak”, “Ești frumos, la fel ca și cățelul”, “Cât de frumos ești”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de fani pe pagina sa. Are peste 20 de milioane de fani pe pagina sa personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 400 de imagini și filmulețe. Deși este reticent în ceea ce privește expunerea vieții personale, nu ezită să le arate internauților cele mai simpatice momente alături de fiul Karan.

Citește și: Demet Özdemir și-a anunțat fanii că se apucă de sport. Ce fotografie a postat în mediul online

Fahriye și Burak urmează să devină părinți pentru a doua oară, însă la scurt timp de la aflarea veștii s-a zvonit încă o dată că îndrăgostiții s-ar despărți. Aceștia au ținut să creeze o pagină de Instagram pentru fiul Karan, iar fotografiile cu micuțul au făcut deja înconjurul lumii. Are peste 300 de postări până în prezent.

Fahriye Evcen și Burak Ozcivit vor deveni părinți pentru a doua oară

Îndrăgostiții s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Çalıkuşu" și au anunțat că se căsătoresc în 2017. Au devenit părinți pentru prima dată în 2019, atunci când și-au strâns în brațe fiul, pe micuțul Karan. Odată cu nașterea, Fahriye Evcen a renunțat pentru o vreme la actorie, însă imediat ce s-a reîntors pe platourile de filmare a decis că își dorește din nou să fie alături de băiețelul său în etapele creșterii. La scurt timp au apărut zvonurile legate de cea de-a doua sarcină.

Citește și: Demet Evgar, prima apariție după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă

Fahriye Evcen este însărcinată în luna a șasea cu cel de-al doilea copil și postează deseori fotografii în mediul online cu burtica de gravidă. Născută pe 4 iunie 1986 este cunoscută pentru roluri inedite în seriale precum Yaprak Dokumu sau Calikusu. De naționalitate germană, este recunoscută ca o actriță din Turcia. A jucat în două seriale alături de partenerul său Burak Ozcivit, cea mai recentă producție fiind filmată în 2021. Cu toate acestea, rolul său a fost anulat din cauza deciziei de a părăsi platourile de filmare mult prea curând.

În articolul

Burak Özçivit a topit inimile fanilor cu câteva fotografii alături de un patruped. Micuțul a stat nemișcat în brațele celebrului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x