Burak Özçivit este un familist convins. Celebrul actor a fost surprins din nou alături de cei dragi

Publicat pe 10.06.2022 la 14:00 Actualizat pe 10.06.2022 la 14:38

Burak Özçivit s-a fotografiat din nou alături de familie. Celebrul actor își petrece zilele alături de cei dragi și continuă să le arate fanilor fericirea sa.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou de aceeași culoare

Burak Özçivit în Atena. 13 octombrie 2016

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Grație rolurilor sale, dar și modalității de a interacționa în mediul online cu fanii săi, a devenit în timp o persoană publică demnă de urmat. Cu toate că nu a renunțat la meseria de actor, în timpul liber acesta nu uită de cei dragi, persoanele care îi sunt cea mai puternică sursă de inspirație.

Burak Özçivit este un familist convins

Burak Özçivit se poate mândri cu o viață perfectă, asta dacă ne luăm după fotografiile pe care actor le postează deseori în mediul online. Acesta își onorează în continuare proiectele profesionale, dar uită să-și petreacă timpul liber alături de fiul Karan și soția Fahriye Evcen. Cei doi au devenit soț și soție încă din 2017, iar de trei ani și-au început și meseria de părinți.

Citește și: Cine este Oğuzhan Koç, logodnicul actriței Demet Özdemir din serialul "Vis de iubire". Detalii despre celebrul artist

Este unul dintre cei mai râvniți bărbați ai Turciei, însă inima sa aparține unei singure femei. Cu toate că are peste 20 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acesta nu uită să-și dedice timpul atât familiei, cât și celor care îl apreciază. Până acum a reușit să arate lumii peste 300 de de fotografii și filmulețe care îi demonstrează autenticitatea. De cele mai multe ori, ipostazele în care se află lângă familie nu mai au nevoie de nicio descriere, însă fanii nu uită să-i lase lui Burak Özçivit cuvinte de apreciere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aici se vede armonia. Sunteți minunați”, “Frumoasă familie”, “Rege și regina”, “Ne-am bucura dacă v-am vedea din nou pe micile ecrane”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 3 mii de comentarii și mai mult de 500 de mii de aprecieri au susținut fotografia postată. Nu este prima oară când Burak Özçivit ține să le arate tuturor modalitățile sale de petrecere a timpului liber.

Burak Özçivit nu uită de planurile personale atunci când nu se află pe platourile de filmare

Într-unul dintre interviurile oferite, Burak Özçivit a mărturisit că succesul reprezintă o piatră de temelie pentru fiecare în parte, asta pentru că fiecare își dorește să se desăvârșească în această viață. Cu toate acestea, atunci când nu se află pe platourile de filmare, acesta obișnuiește să fie alături de fiul Karan. De cele mai multe ori, actorul a declarat că ajunge doar să-și culce copilul, motiv pentru care păstrează cu sfințenie această practică.

Burak Özçivit spune că fiul său adoarme doar în momentul în care vede stelele și reușește să fie alături de el. De altfel, Fahriye Evcen a luat decizia de a renunța la filmările pentru cel mai nou serial pentru a-i fi alături micuțului în toate etapele creșterii sale. Deșii fanii și-ar fi dorit să o vadă pe actriță în continuare alături de colegii săi, decizia sa a rămas irevocabilă până la momentul prezent.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu continuă planurile de nuntă, dar trăiesc separat. Despre ce este vorba

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Turcia. Deși au existat speculații cu privire la despărțirea celor doi, actrița le-a demonstrat tuturor că nimic nu poate fi mai presus de familia pe care și-au construit-o în timp.

În articolul

Burak Özçivit este un familist convins. Celebrul actor a fost surprins din nou alături de cei dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x