Cine este Oğuzhan Koç, soțul actriței Demet Özdemir din serialul "Vis de iubire". Detalii despre celebrul artist

Publicat pe 07.10.2022 la 13:42 Actualizat pe 07.10.2022 la 07:55

Toată lumea știe cine este Demet Özdemir, însă puțin îl cunosc pe soțul acesteia, Oğuzhan Koç. Bărbatul nu este străin de lumea mondenă. Află totul despre el.

Oğuzhan Koç stă alături de Demet Özdemir și zâmbește

Oğuzhan Koç și Demet Özdemir

Instagram

Demet Özdemir formează alături de Can Yaman un cuplu de povestea în serialul “Vis de iubire”. Cu toate acestea, în viața reală vedeta s-a căsătorit cu artistul de origine turcă Oğuzhan Koç. Cei doi au dezvăluit că formează un cuplu după ce o perioadă lungă de timp și-au ascuns sentimentele.

Oğuzhan Koç este cântăreț, iar viața mondenă nu îi este străină câtuși de puțin. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre viața sa personală preferă să fie rezervat.

Cine este Oğuzhan Koç, soțul actriței Demet Özdemir din “Vis de iubire”

A format un cuplu mai bine de cinci ani cu actrița Yağmur Tanrısevsin, însă la scurt timp a căzut pradă farmecelor actriței Demet Özdemir. Cei doi au fost văzuți pentru prima oară împreună într-un hotel în 2021, atunci când au mărturisit public că sunt îndrăgostiți. Cu o simplă postare pe Instagram, artistul a confirmat sentimentele sale.

“Da, este adevărat că ni s-au făcut anumite poze. Acum se poate spune că este știrea anului.”, a scris artistul. Cu toate acestea, la scurt timp cei doi au plecat într-o călătorie romantică spre Paris, acolo unde certurile au fost la ordinea zilei. Ulterior s-au despărțit, au renunțat la prietenia virtuală, însă cei apropiați i-au adus din nou împreună iar acum s-au căsătorit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, Oğuzhan Koç a decis să o ceară de soție pe frumoasa Demet Özdemir și să demonstreze astfel că sentimentele lor sunt cât se poate de adevărate. Cu melodia “Far from the world” cântând în surdină, protagonista din “Vis de iubire” i-a acceptat propunerea partenerului său. Într-un interviu acordat recent, conform newsbeezer.com, artistul a mărturisit că partenera sa își continuă munca, iar el este fanul său principal.

Citește și: Ce obicei are Demet Evgar în timpul sarcinii. Actrița din "Flăcările Destinului" a dezvăluit tot fanilor

Invitat în emisiunea lui İbrahim Selim, Oğuzhan Koç a declarat: “Ce poți să faci atunci când nu-ți mai poți lua ochii de la ea? Nu mai este nimeni decât ea.”

“Am în plan un nou proiect. Sunt sigur de talentul său și mi-ar plăcea să urce pe scenă și să cânte.”, a transmis Oğuzhan Koç.

Detalii despre viața lui Oğuzhan Koç, partenerul actriței Demet Özdemir

Oğuzhan Koç s-a născut pe 13 mai 1985 în Turcia și a fost pe rând cântăreț, compozitor, producător și comediant. A studiat în cadrul Bursa State Conservatory. La vârta de 12 ani i-a întâlnit pe comediantul Eser Yenenler și pe scriitorul İbrahim Büyükak și împreună au început o carieră comună ce i-a adus la momentul prezent. Alături de İbrahim Büyükak a jucat în cadrul Bursaspor Young Football Team pentru o perioadă relativ scurtă de timp.

Citește și: Prima apariție publică a Eizei Gonzalez, după zvonul ca are o relație cu Jason Momoa. Cum a fost surprinsă de paparazzi

A studiat antropologie în cadrul Istanbul University și a studiat online cursurile de bussiness ale Anadolu University după ce a studiat timp de un an economia în cadrul Dokuz Eylül University. Fiind interesat de lumea artistică încă de la o vârstă fragedă, a intrat în cadrul grupului BKM Theatre în anul 2006, alături de Eser Yenenler, İbrahim Büyükak și Zeynep Koçak. De-a lungul timpului a reușit să joace în două filme ce l-au reprezentat ca și protagonist. “ Yol Arkadaşım” este numele producției realizate între 2017 și 2018.

În articolul

Cine este Oğuzhan Koç, soțul actriței Demet Özdemir din serialul "Vis de iubire". Detalii despre celebrul artist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x