Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect, după 5 ani ca protagonist în serialul “Osman Întemeietorul”. Despre ce e vorba

Publicat pe 09.03.2024 la 22:30 Actualizat pe 09.03.2024 la 18:23

Burak Özçivit și-a surprins fanii cu un nou proiect profesional după 5 ani ca protagonist în serialul Osman Întemeietorul. A publicat câteva indicii în mediul online.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect, după 5 ani ca protagonist în serialul “Osman Întemeietorul”

Profimedia Images

Burak Özçivit a reușit o adevărată performanță în serialul Osman Întemeietorul ( Kuruluş Osman (Establishment Osman). A devenit unul dintre cele mai urmărite seriale istorice din Turcia, iar numele actorului este acum pe buzele tuturor.

Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect, după 5 ani ca protagonist în serialul “Osman Întemeietorul”

Nu este câtuși de ușor să fii legat de un proiect pe o perioadă atât de lungă de timp, însă Burak Özçivit a realizat cu ușurință acest lucru. Timp de 5 ani le-a oferit fanilor cea mai interesantă poveste pe care au reușit să o vadă pe micile ecrane. Cu toate că la începutul proiectului a primit nenumărate critici, ulterior a demonstrat că merită locul ce i s-a oferit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timp de 5 sezoane, Burak Özçivit a jucat rolul principal, însă a venit momentul să fie implicat într-un alt proiect profesional. “Berber” este serialul care va fi difuzat pe una dintre platformele de streaming. Actorul a publicat deja informația pe contul personal de socializare. Are peste 20 de milioane de prieteni virtuali și peste 400 de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

Citește și: Topul fotografiilor postate de Burak Özçivit alături de familie. Care sunt cele mai emoționante momente trăite de actor

“Un bărbier priceput sau mai mult de atât”, a scris actorul în dreptul descrierii, acolo unde și-a anunțat noul proiect profesional. Cei care l-au urmărit până acum pe Burak Özçivit în rolul Osman Gazi, personajul din filmul Berber va aduce o schimbare majoră. Acesta a realizat multe sacrificii de-a lungul timpului pentru proiectul care l-a ținut aproape de fanii din întreaga lume.

Producția îl va avea în rol principal pe Mert Yazıcıoğlu și va arăta o diferență considerabilă față de tot ceea ce a realizat Burak Özçivit până acum. Este vorba despre Önder, membru al unei foste echipe numite Beşliler, realizată de către artizanii care doresc să mențină ordinea pe străzile din Istanbul, potrivit regulilor proprii. Önder, care pare din afară un bărbier competent, părăsește echipa Beşliler din cauza unui incident.

Burak Özçivit vorbește despre noul proiect profesional

După cel de-al 5-lea sezon Osman Întemeietorul, Burak Özçivit a luat decizia de a se implica într-un nou proiect profesional și anume filmul Berber.

Citește și: Burak Özçivit petrece timp de calitate cu fiul Karan. Cei doi s-au fotografiat în piscină

“Am început în grabă. De fapt, programul de vara aceasta a fost foarte strâns. Kuruluș Osman va începe. Acum filmez pentru filmul Berber. Când se vor termina filmările, voi merge pe platouri pentru serial, merge bine.”, a declarat actorul.

Cu toate că nu a oferit detalii despre proiect, s-a arătat mulțumit să aibă o altă istorie de povestit, în afara celei pentru care a lucrat timp de cinci ani la rând.

“Va fi ceva diferit. După mult timp, mi-a fost dor să fac ceva care să se asemene vremurilor actuale. Merge bine în acest sens. Echipa este frumoasă, platourile de filmare la fel, este foarte motivant. Anul acesta va fi o poveste diferită. De fapt, pot să spun că aceasta va începe acum. Facem tot posibilul pentru asta.”, a mărturisit actorul.

Acestea fiind spuse, conform declarațiilor lui Burak Özçivit, serialul Osman Întemeietorul nu va avea finalitate prea curând, asta pentru că povestea trebuie să continue.

În articolul

Burak Özçivit se întoarce pe micile ecrane într-un nou proiect, după 5 ani ca protagonist în serialul “Osman Întemeietorul”. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x