Burak Özçivit se lasă fotografiat la pescuit. Cum arată actorul într-o zi obișnuită, atunci când nu este înconjurat de stiliști și camere de filmat

Publicat pe 09.08.2022 la 11:23 Actualizat pe 09.08.2022 la 12:02

Burak Özçivit se lasă fotografiat la pescuit și își surprinde fanii cu ipostaze naturale. Cum arată actorul într-o zi obișnuită, atunci când nu este înconjurat de stiliști.

Burak Özçivi poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit

Profimedia Images

Burak Özçivit este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să se facă remarcat în seriale istorice și astfel a trecut de la masculul feroce la familistul și artistul convins. Acum vedeta se află departe de platourile de filmare și se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi pe care le arată și în mediul online.

Burak Özçivit se lasă fotografiat la pescuit și își arată adevărata înfățișare

Pentru Burak Özçivit nu mai e nevoie de nicio prezentare, fiind cel mai important actor în serialul fenomen “Suleyman Magnificul”. Nu este totuși singura producție în care a demonstrat că talentul său trece dincolo de micul ecran. Cunoscut pentru producțiile istorice în care a jucat, acesta a demonstrat întotdeauna că își poate împărți viața de familie cu cea personală. Este căsătorit cu frumoasa actriță de origine turcă Fahriye Evcen din 2017 și împreună au un băiat pe nume Karan.

De ceva timp, vedetele au anunțat că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil și așteaptă cu nerăbdare să devin din nou părinți. Până atunci, îndrăgostiții se bucură de momentele frumoase. Actorul a demonstrat acest lucru pe pagina personală de Instagram, acolo unde a lăsat câteva imagini realizate la pescuit. Are peste 20 de milioane de fani în mediul online și peste 5 mii dintre aceștia au simțit să-i lase vedetei mesaje în cadrul celor mai noi postări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi. Cum au apărut cei doi într-o fotografie romantică pe internet

“Rege”, “E mereu o plăcere să te văd, Burak”, “Frumusețea ta mă uimește”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Peste 400 de mii de internauți au și apreciat apariția actorului, asta după ce o perioadă a fost absent. După ce Burak Özçivit a dezvăluit că va deveni tătic pentru a doua oară, fanii au aflat că partenera sa a fost infectată cu COVID-19.

Fahriye Evcen este însărcinată și infectată cu COVID-19

Faimoasa actriță Fahriye Evcen a fost infectată cu COVID-19 împreună cu fiul Karan. După ce și-a anunțat retragerea din producția Alparslan Büyük Selçuklu, s-a aflat faptul că este însărcinată. Indiferent de rugămințile pe care producătorul i le-a adresat actriței, aceasta nu și-a modificat alegerea făcută. A fost dezvăluit faptul că artista își dorește să aibă grijă de fiul său Karan.

Fahriye Evcen a interpretat rolul “Akça Hatun”, însă personajul său a murit chiar în ultimul sezon. În cele din urmă a fost de înțeles alegerea făcută de vedetă și fanii i-au fost în continuare alături. Cu peste 13 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Fahriye Evcen a postat o fotografie recentă în mediul online după anunțul că este însărcinată. Fanii i-au apreciat îndrăzneala și au remarcat cât de bine arată vedeta în ciuda faptului că urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Citește și: Primele fotografii cu Özge Özpirinçci și fiica de 8 luni. Cum arată celebra actriță pentru prima oară în rolul de mămică

Născută pe 4 iunie 1986 în Germania, Fahriye Evcen este o actriță de origine turcă ce a reușit să-și facă simțită prezența pe micile ecrane în cele mai multe dintre serialele istorice. A jucat alături de partenerul său din viața reală și a demonstrat că are calitățile necesare pentru această meserie.

În articolul

Burak Özçivit se lasă fotografiat la pescuit. Cum arată actorul într-o zi obișnuită, atunci când nu este înconjurat de stiliști și camere de filmat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x