Burak Özçivit și Fahriye Evcen apar într-o fotografie de cuplu așa cum nimeni nu i-a văzut până acum. Ce au observat fanii

Publicat pe 13.07.2022 la 14:02 Actualizat pe 13.07.2022 la 14:42

Burak Özçivit și Fahriye Evcen apar într-o fotografie de cuplu așa cum nimeni nu i-a văzut până acum. Actrița este cu zâmbetul pe buze alături de partenerul său, tatăl fiului ei. Cum arată cei doi.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou albastru închis, iar Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Profimedia Images

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai iubite cupluri din serialele turcești. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar iubirea lor a triumfat în timp. Acum sunt fericiții părinți ai unui băiețel, iar în curând celebra actriță va deveni mămică pentru a doua oară. Deși își continuă viața activă, cei doi nu uită să posteze pe rețelele sociale fotografii romantice de cuplu.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen apar într-o fotografie de cuplu așa cum nimeni nu i-a văzut până acum

Burak Özçivit și Fahriye Evcen se află de asemenea în vacanță, asta după ce actorul a luat o pauză binemeritată în cadrul serialului “ Kuruluş Osman”. De cealaltă parte, Fahriye Evcen a renunțat la filmările în cadrul producției “ Alparslan Great Seljuk” pentru a-i putea fi alături fiului său Karan în vederea creșterii acestuia. La momentul actual, cei doi au luat o pauză și se bucură împreună de vestea că vor deveni părinți pentru a doua oară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Burak Özçivit și Fahriye Evcen nu uită niciodată să-l includă în planurile lor și pe micuțul Karan, primul lor fiu. După aflarea veștii că actrița este gravidă, mesajele în mediul online au început să curgă fără încetare. Cei doi au reușit să atragă atenția prin naturalețea cu care au stat la poze. Părul actorului a fost cel care a provocat cele mai multe reacții, dar și figura frumoasei Fahriye Evcen care nu a purtat machiaje.

Citește și: Özge Özpirinççi a postat o serie de fotografii de pe vremea când era însărcinată. Cum arăta actrița cu burtică

Dat fiind faptul că de-a lungul filmărilor trebuie să se preocupe de aspectul său fizic ce include atât coafura, cât și machiajul, Burak Özçivit a decis ca în vacanță să renunțe la astfel de artificii.

“Haide să fim dezordonați.”, a scris Burak Özçivit în mediul online, locul în care a lăsat mărturie și fotografiile din vacanță realizate alături de frumoasa sa soție, Fahriye Evcen. Cei care îi îndrăgesc nu au putut rămâne fără cuvinte, odată ce au văzut aparițiile celor doi.

Fahriye Evcen va deveni mămică pentru a doua oară

După ce și-a anunțat retragerea din cadrul noului său proiect, Fahriye Evcen a venit cu o altă noutate, de data aceasta pe plan personal. Se pare că vedeta va deveni mămică pentru a doua oară, iar vestea a fost la fel de surprinzătoare, atât pentru viitorii părinți, cât și pentru fani. Cei mai mulți dintre fani s-au bucurat, lăsând peste 9 mii de comentarii în mediul online.

“Obișnuiai să-ți tunzi barba în locul părului”, „Ai ținut uscătorul de păr prea aproape, Burak”, „Părul arată de parcă a luat foc”, „Nu mai este același Burak”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Nu este totuși de mirare, având în vedere că actorul are peste 21 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum i-a obișnuit pe aceștia să apară deseori.

Citește și: Sıla Türkoğlu a postat un videoclip complet cu ședința pe care a avut-o pentru o celebră revistă. Ipostazele în care fanii n-au avut ocazia sa o vada

Cu toate că se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, Burak Özçivit s-a arătat mirat atunci când a observat faptul că cei care îl îndrăgesc știu deja marea veste legată de viitorul familiei sale. Îndrăgostiții s-au cunoscut pe platourile de filmare în anul 2013 și de atunci sunt de nedespărțit.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen apar într-o fotografie de cuplu așa cum nimeni nu i-a văzut până acum. Ce au observat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x