Burak Özçivit și Fahriye Evcen au publicat prima fotografie cu chipul fiului lor Kerem. Cel de-al doilea fiu al faimoșilor a împlinit 1 an

Publicat pe 19.01.2024 la 11:45 Actualizat pe 19.01.2024 la 12:21

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au ținut să publice prima fotografie cu chipul fiului lor odată cu aniversarea primului an de naștere. Kerem este cel de-al doilea copil al familiei.

actori se țin în brațe și zâmbesc

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au publicat prima fotografie cu chipul fiului lor Kerem

Getty Images

Cu toate că sunt discreți în ceea ce privește viața personală, Fahriye Evcen și Burak Özçivit au ținut să împărtășească cu fanii cea mai recentă bucurie. Actorii au serbat primul an de naștere a celui de-al doilea fiu, Kerem.

Fahriye Evcen și Burak Özçivit au publicat prima fotografie cu chipul fiului lor Kerem

Actrița a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, urmată îndeaproape de partenerul său celebru. Micuțul Kerem a împlinit 1 an pe 18 ianuarie 2024. Cuplul celebru a sărbătorit în familie și multe dintre fotografii au fost lăsate amintire pe rețelele sociale. Fahriye Evcen a publicat mai multe ipostaze pe contul său de instagram și fanii au rămas impresionați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum 1 an s-a născut Kerem. E foarte frumos. E fiul meu care îmi luminează ziua atunci când mă uit la el, îmi dă mintea peste cap cu zâmbetul lui și mă face să mă gândesc doar la lucruri pozitive atunci când îl miros. La mulți ani, inima mea, mă bucur că mă iubești atât de mult.”, a scris vedeta. De asemenea, Burak Özçivit nu a uitat de ziua fiului său și a împărtășit cu urmăritorii mai multe imagini.

Citește și: Burak Özçivit demonstrează că relația sa este la fel de puternică. Ce imagine a publicat alături de Fahriye Evcen

“Kerem al meu împlinește astăzi 1 an. Este leul tatălui său. Un an nou fericit, dragul meu.”, a scris celebrul actor. Cei mai mulți dintre internauți sunt de părere că micuțul seamănă leit cu tatăl său, fiind o copie fidelă a fratelui mai mare, Karan.

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au căsătorit în 2017 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial celebru la care au lucrat împreună și unde au împărțit rolurile de protagoniști. În luna aprilie a anului 2019 s-a născut primul fiu al cuplului, iar în ianuarie 2023 a venit pe lume cel de-al doilea băiat. Înainte de căsătorie, cei doi au locuit într-un apartament în Istanbul. Proprietatea a aparținut actriței.

Fahriye Evcen i-a fascinat pe fani cu frumusețea naturală

Ca de fiecare dată, vedeta din Turcia a reușit să-și fascineze fanii din mediul online cu frumusețea sa. Naturală și cu un zâmbet larg, așa a apărut în cele mai recente imagini alături de fiul său. Nu a uitat de momentele împreună cu partenerul său, Burak Özçivit.

Citește și: Fahriye Evcen a revenit în mediul online după o perioadă de absență. Actrița postează fotografii tot mai des

A îmbrăcat de asemenea o rochie aurie într-una dintre postări și fanii au ținut să lase comentarii la scurtă vreme. Nu este de mirare interesul acestora, dat fiind faptul că are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, dar și peste 800 de fotografii și filmulețe postate.

“A trecut multă vreme de când nu ne-am mai întâlnit.”, a scris vedeta în cadrul unei fotografii publicate la categoria instastory. Burak Özçivit și Fahriye Evcen reușesc de fiecare dată să fie în centrul atenției. La un moment dat s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, însă imaginile publicate ulterior au spulberat orice speculații de acest gen. În prezent, actrița continuă să se ocupe de creșterea celor doi copii ai săi. Fanii continuă să îi simtă lipsa pe micile ecrane în cadrul celor mai apreciate seriale turcești.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au publicat prima fotografie cu chipul fiului lor Kerem. Cel de-al doilea fiu al faimoșilor a împlinit 1 an

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x