Fahriye Evcen a revenit în mediul online după o perioadă de absență. Actrița postează fotografii tot mai des

Publicat pe 13.01.2024 la 18:16 Actualizat pe 13.01.2024 la 18:26

Fahriye Evcen continuă să-și surprindă comunitatea din mediul online cu fotografii inedite. Vedeta a îmbrăcat ținute diverse și s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze.

Fahriye Evcen poartă părul desprins

Fahriye Evcen a revenit în mediul online după o perioadă de absență

Instagram

Fahriye Evcen este mămica a doi copii, însă nu uită faptul că este și femeie. În cele mai recente imagini publicate în mediul online demonstrează cu prisosință acest lucru. A vorbit într-un interviu și despre Karan și Kerem și relația dintre ei.

Fahriye Evcen a revenit în mediul online după o perioadă de absență

În general, ar putea părea dificil să fii mămica a doi copii, însă pentru celebra actriță din Turcia nimic nu pare mai ușor. O vedem întotdeauna cu zâmbetul pe buze și recent a declarat că fiii săi se află în lumi complet opuse, însă viețile lor se armonizează perfect. Îmbrăcată în pantalloni negri de piele, dar și un body negru și un sacou roz, așa a apărut vedeta într-o fotografie pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 13 milioane de fani și peste 800 de fotografii publicate până în prezent. După ce a lipsit o bună perioadă din atenția fanilor, a decis să revină cu forțe proaspete. Burak Özçivit este cel care îi apreciează întotdeauna postările, fiind cel mai mare admirator al său. Fiind surprinsă de jurnaliști în Etiler, aceasta a vorbit despre situația familială din prezent.

Citește și: Burak Özçivit demonstrează că relația sa este la fel de puternică. Ce imagine a publicat alături de Fahriye Evcen

“Da, așa este. Cel mic are 8 luni, pot să-mi rup din timp și pentru mine.”, a transmis vedeta, arată haberturk.com. Subliniind faptul că cei doi băieți se află într-o armonie completă, actrița a punctat că nu există nicio situație care să o forțeze să-și depășească limitele.

“Amândoi sunt foarte drăguți. Nu am impus ideea ca cel mare să aibă această misiune, asta pentru faptul că și el este tot un copil. Încerc să mă adaptez situației.”, a completat aceasta. Cât despre întoarcerea pe platourile de filmare, vedeta spune că este pregătită să facă acest pas.

“Am început să citesc scenarii puțin câte puțin. Am o dorință de a mă întoarce pe micile ecrane puțin câte puțin.”, a mărturisit.

Care este relația dintre Burak Özçivit și Fahriye Evcen în prezent

Dacă Fahriye Evcen se ocupă de îngrijirea copiilor, Burak Özçivit este cel care muncește în această perioadă și întreține familia.

“El călătorește foarte mult. Merge în țări diferite în fiecare săptămână. Este o situație bună pentru Burak. Participă cu plăcere. Suntem obișnuiți deja cu asta, dar Burak chiar este un tată foarte grijuliu. Este și soț și își dedică timp pentru noi.”, a explicat. Întrebată despre Bergüzar Korel, actrița din 1001 de nopți, Fahriye Evcen a făcut următoarele declarații: „Fiecare simte diferit. Și ea poate s-a simțit obosită. Nu pot să spun nimic în această privință.”, a declarat vedeta.

Citește și: Fahriye Evcen a distribuit primele fotografii din vacanță ale fiului Karan. Cât de mult a crescut micuțul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au căsătorit în 2017 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Pitulicea – Çalıkuşu ( Wren). Au devenit părinți pentru prima oară în 2019 și pentru a două oară la începutul anului 2023. La 32 de ani, actrița uimește cu fizicul său de invidiat, dar și cu ținutele perfecte pe care le încearcă de fiecare dată când are ocazia. Comentariile internauților nu au întârziat să apară pe contul său personal.

“Există așa ceva ca frumusețea faimoasei Fahriye Evcen.”, a scris unul dintre fani.

În articolul

Fahriye Evcen a revenit în mediul online după o perioadă de absență. Actrița postează fotografii tot mai des

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x