Burak Özçivit și Fahriye Evcen, prima ceartă de când au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Mesajul transmis de actor în mediul online

Publicat pe 15.08.2022 la 12:08 Actualizat pe 15.08.2022 la 12:47

Burak Özçivit și Fahriye Evcen au avut parte de prima ceartă de când au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Ce fotografie a postat celebrul actor în mediul online în ciuda știrilor apărute în presă.

Burak Özçivit poartă un costum închis la culoare și Fahriye Evcen poartă o rochie albă cu mâneci lungi

Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Profimedia Images

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și acum au împreună un fiu. Recent, îndrăgostiții au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, însă lucrurile nu stau tocmai bine între cei doi.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen, prima ceartă de când au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară

Deși au fost multe momente în care scepticii nu au crezut în relația lor, Burak Özçivit și Fahriye Evcen au demonstrat că iubirea este cea care îi unește. În mediul online, fiecare apariție a cuplului a fost lăudată și apreciată. Dacă la început actrița spunea că își dorește să părăsească platourile de filmare pentru a avea grijă de fiul său Karan, acum vestea că va deveni mămică pentru a doua oară i-a uimit pe toți.

În ciuda eforturilor producătorilor serialului turcesc “Alparslan Great Seljuk” de a o ține pe Fahriye Evcen în rolul principal, aceasta și-a urmat instinctul de mamă. L-a întâlnit pe Burak Özçivit acum 9 ani pe platourile de filmare ale serialului “ Çalıkuşu” și nu a trecut multă vreme până când au ajuns la altar. Fiul Karan le-a întregit dragostea, iar acum sosirea unui nou membru în familie îi bucură mai mult ca oricând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda veștilor pozitive legate de îndrăgitul cuplu, se pare că prima ceartă a apărut între cei doi. După ce Burak Özçivit a postat o fotografie alături de Fahriye Evcen, mesaul lăsat de actor i-a surprins pe fani.

Citește și: Eiza Gonzalez, criticată de fani. Care a fost motivul pentru care vedeta a fost luată la întrebări

Potrivit Seriesturkish.com, după o ceartă în toată regula, celebra actriță a decis să plece pentru un timp din casa pe care o împarte alături de Burak Özçivit. Potrivit zvonurilor, Fahriye Evcen s-a aflat într-o dispută cu mama actorului și după aceea a părăsit casa.

“Nu mai fi protuță uneori, lasă-ne în pace. Dragoste tuturor”, a scris Burak Özçivit în dreptul unei fotografii postate alături de soția sa celebră.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen, un cuplu îndrăgit de fanii din toată lumea

După ce Burak Özçivit a postat fotografia alături de Fahriye Evcen, actrița a distribuit aceeași imagine, semn că cearta dintre ei este una serioasă. Recent, cei doi au anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil și erau extrem de fericiți.

“Abia am aflat și noi, suntem foarte entuziasmați, suntem fericiți. Nu am avut încă șansa să-i spunem lui Karan. Nu vrem să știm dacă este băiat sau fată, e de ajuns să fie sănătos și să trăiască alături de noi.”, a spus Burak Özçivit acum ceva timp. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, cu peste 20 de milioane de fani în mediul online, mai precis pe Instagram.

Citește și: Cine este Elif Erol din “Păsări rănite”. Detalii inedite despre actriță

Cu toate că este o vedetă deja cunoscută internațional, de cele mai multe ori alege să-și arate și ipostazele în care nu se află înconjurat de armate de stiliști. Îndrăgit de fani pentru rolul din “Suleyman Magnificul”, s-a remarcat de cele mai multe ori în seriale istorice sau dramatice.

În articolul

Burak Özçivit și Fahriye Evcen, prima ceartă de când au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Mesajul transmis de actor în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x