Burak Özçivit s-a lăsat surprins într-o ipostază completă diferită alături de familie. Actorul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale

Publicat pe 03.02.2024 la 20:00 Actualizat pe 03.02.2024 la 16:57

Burak Özçivit s-a lăsat surprins într-o ipostază completă diferită chiar de ziua sa de naștere a îndrăgitei sale soții. Actorul a sărbătorit restrâns și a postat o imagine emoționantă în mediul online.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou de aceeași culoare

Burak Özçivit în Atena. 13 octombrie 2016

Profimedia Images

Burak Özçivit se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Datorită talentului său actoricesc, dar și felului în care își arată iubirea față de familie, a reușit să ajungă rapid în inimile fanilor. Cu toate că este căsătorit cu Fahriye Evcen din 2017, reprezentantele sexului frumos continuă să râzvnească la o viață alături de el.

Cea mai nouă imagine postată în mediul online a demonstrat însă că nimic nu îi poate distruge legământul pe care îl are acum.

Burak Özçivit s-a lăsat surprins într-o ipostază completă diferită alături de familie

Burak Özçivit a sărbătorit ziua de naștere a soției sale, faimoasa Fahriye Evcen. Într-un cadru extrem de restrâns, alături de fiul Karan, cei doi au petrecut clipe de neuitat. Unul dintre momente a fost lăsat mărturie și în mediul online, iar fanii nu au putut să nu observe bucuria de pe chipul celor doi părinți care își îndrăgesc nespus copilul.

De asemenea, urarea transmisă de protagonistul din „Suleyman Magnificul” a reușit să topească inimile fanelor de pretutindeni. Actorii au ales să aibă parte de clipe inedite, fără nicun fel de filtru folosit în mod normal pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, dragostea mea. Sper să ai un an bun, mereu la fel ca această zi. Te iubim mult de tot.”, a scris Burak Özçivit în dreptul postării. Îndrăgitul actor apare alături de Fahriye Evcen și fiul Karan într-o zi obișnuită. Cei trei mănâncă înghețată și zâmbesc, mândri că se pot bucura de astfel de clipe. Deși sunt murdari pe tricou de ciocolată, par nepăsători și demonstrează că acest lucru nu reprezintă un impediment în transpunerea viselor în realitate.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Cum arată vedeta

“Vă iubesc mai mult decât orice. Mereu ca acum, mulți ani de acum înainte.”, a răspuns și Fahriye Evcen către urarea transmisă de tatăl fiului său. Peste șase mii de comentarii și mai mult de 900 de mii de aprecieri au fost lăsate în mediul online din partea fanilor. Cu toate acestea, nu este de mirare având în vedere că sunt peste 21 de milioane de internauți care îl apreciază zi de zi.

Burak Özçivit revine în atenția fanilor cu un proiect surpriză

Burak Özçivit a demonstrat recent că nu este doar un actor renumit, ci și un om de afaceri iscusit. Astfel, având în vedere valul de proiecte ce implică colecțiile de NFT-uri, vedeta a decis să-și creeze propria ediție limitată, conform Seriesturkish.com.

Acesta a reușit deja să atragă atenția celor care investesc în astfel de planuri de viitor și a dezvăluit că scoate pe piață 9977 bucăți ce pot fi achizițonate într-un timp foarte scurt. “Kong Warriors Fight Club” este numele proiectului inițiat de Burak Özçivit în parteneriat cu afaceriștii de origine turcă Issa Sammak și Mikail Emre Çalışkan.

Citește și: Melih Özkaya a dezvăluit secretul unui abdomen de fier. Cum se antrenează actorul din "Moștenirea" pentru a rămâne în formă

Fiecare monedă va avea un caracter diferit, iar colecționarii au început deja să fie atrași de proiectul cel nou lansat pe piața virtuală. Acestea au un caracter diferit în variantă 3D și oferă cumpărătorilor privilegii VIP la fiecare achiziție. Burak Özçivit nu este singura personalitate ce intră în lumea monedelor virtuale, fiind o piață din ce în ce mai căutată.

În articolul

Burak Özçivit s-a lăsat surprins într-o ipostază completă diferită alături de familie. Actorul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x