Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Cum arată vedeta

Publicat pe 02.06.2022 la 18:10 Actualizat pe 01.06.2022 la 23:29

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Vedeta a postat o imagine alb-negru în mediul online, iar fanii au rămas impresionați.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul prins într-o coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Vedeta a reușit să-și inpresioneze fanii din mediul online cu o fotografie alb-negru realizată în vacanță. După ce vedeta din „Legea familiei” și-a sărbătorit ziua de naștere, a plecat împreună cu logodnicul Thor Saevarsson într-o scurtă vacanță în Franța.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia, fiind cunoscută atât pentru rolul din “Legea familiei”, cât și pentru cel din “Flăcările destinului”, acolo unde joacă alături de Hazar Ergüçlü și Demet Evgar.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei

Dilan Çiçek Deniz continuă să-și uimească fanii din mediul online cu fotografiile postate. Astfel, cea mai recentă ipostază o arată pe celebra actriță într-un restaurant, îmbrăcată într-o geacă de piele neagră și un top negru cu decolteu. De asemenea, pantalonii păstrează aceeași notă închisă.

Actrița din “Legea familiei” are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde nu se sfiește să-și arate de fiecare dată momentele personale din viața de zi cu zi. După ce a dezvăluit că s-a vopsit blondă pentru a interpreta un rol, Dilan Çiçek Deniz a continuat să le arate tuturor cele mai frumoas ipostaze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, după ce a avut parte de o zi de naștere ca în povești, Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Franța alături de logodnic. Cei doi urmează să se căsătorească, însă datele cu privire la acest eveniment nu au fost încă dezvăluite. Pentru a-și surprinde iubita în cel mai romantic mod posibil, Thor Saevarsson a lăsat un mesaj în mediul online.

““Se spune că sufletele pereche nu se întâlnesc din greșeală. Lumina vieții mele, focul meu, păcatul meu, sufletul meu. Îți urez să ai parte de cea mai frumoasă zi de naștere. Ești totul pentru mine.”, au fost câteva dintre cuvintele pe care Thor Saevarsson le-a lăsat în dreptul mai multe fotografii.

Povestea serialului turcesc “Legea familiei”, alături de Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz nu este doar o figură frumoasă pe sticlă, asta pentru că de-a lungul timpului a demonstrat că poate intra în pielea oricărui personaj care o provoacă să iasă din zona de anonimat. Ca și rolul din “Flăcările destinului”, cel din “Legea familiei” a reușit să-i aducă actriței notorietate internațională.

“Legea familiei” este un thriller turcesc, un serial scris de Gökhan Horzum și Damla Serim și regizat de Sinan Öztürk. Și-a avut premiera în 2017 și cu un total de 131 de episoade a ajuns la bun sfârșit în 2021.

Citește și: Thor Saevarsson, mesaj romantic pentru Dilan Çiçek Deniz. Ce au sărbătorit îndrăgostiții

Un district din Instanbul numit “Legea familiei” este în mâinile nemiloasei familii Koçovalı. Printre personajele principale se numără Yamaç Koçovalı și Sena Koçovalı, interpretați de Aras Bulut İynemli și Dilan Çiçek Deniz. Această producție a câștigat 15 premii și a fost nominalizată la alte 44 de categorii din cadrul mai mult festivaluri de film. În cadrul Elle Style Awards în 2019, Dilan Çiçek Deniz a câștigat premiul pentru “Rising Actress of the year”.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x