Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!”

Publicat pe 27.07.2020 la 11:41 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:48

imdb.com

Buse Meral, cea care o interpretează pe Damla în serialul turcesc “Ține-mă de mână!”, s-a născut la 25 iulie 1999, la Istanbul. Tânăra a absolvit liceul vocațional și tehnic Mareșal Fevzi Çakmak. Datorită pasiunii sale pentru artă și actorie, aceasta a studiat teatru la Müjdat Gezen Art Center.

Frumoasa actriță a debutat în 2018, în rolul lui Derya Çınar, în serialul “Ege’nin Hamsisi”. Buse a mai jucat în serialul “Tek Yürek” (2019) unde a primit rolul lui Serenay și apoi a primit rolul frumoasei Damla în “Ține-mă de mână!”.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen. La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

CITEȘTE ȘI

Batuhan Ekşi, în rolul lui Tarik Yelkenci în “Ține-mă de mână”

Dolunay Soysert, actrița din serialul “Ține-mă de mână!”, are o colecție de premii

În articolul

Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp