Can Yaman a îmbrăcat o cămașă strălucitoare și s-a lăsat fotografiat într-un stil misterios. Ce imagine a postat actorul pe internet

Publicat pe 31.01.2023 la 12:58 Actualizat pe 31.01.2023 la 13:30

Can Yaman a îmbrăcat o cămașă strălucitoare și s-a lăsat fotografiat într-un stil misterios. Ce imagine a postat actorul pe internet.

Can Yaman poartă o cămașă albă și are părul lung, ondulat

Can Yaman a îmbrăcat o cămașă strălucitoare și s-a lăsat fotografiat într-un stil misterios

Happy Channel

Can Yaman rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. A lipsit pentru o perioadă de pe rețelele sociale, însă motivul a fost unul destul de clar. Acesta muncește pentru un nou rol în Budapesta, iar câteva imagini au fost deja distribuite.

Can Yaman a îmbrăcat o cămașă strălucitoare și s-a lăsat fotografiat într-un stil misterios

O nouă serie în care Can Yaman joacă rolul de protagonist se filmează în Budapesta. Cu toate că cele mai multe dintre informații nu au reușit să iasă la iveală, s-au aflat totuși câteva detalii. Se pare că actorul din “Vis de iubire” va reveni pe micile ecrane în acest an. După o lungă perioadă în care a filmat în Italia, acesta a continuat să-și schimbe locația pentru a putea interpreta rolul “ Balaban Ağa” în seria „El turco”. Acesta va da viață unui luptător rănit într-o bătălie și a cărui viață va lua o întorsătură neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nuvela istorică este bazată pe fapte reale, asta pentru că satul Moena celebrează încă un carnaval turcesc în cadrul căreia toți locuitorii se îmbracă în costume și dansează pe străzi ținându-se de mână. De altfel, la intrarea în sat există bustul lui “El Turco” înfățișat cu barbă, turban și o banderolă pe care stă desenată o semi lună. De altfel, locuitorii țin mereu să afirme cu mândrie că “el este eroul nostru, noi suntem turci, asta este Turcia noastră.”

Can Yaman a reușit încă o dată să-și surprindă fanii, atât cu aparițiile sale, cât și cu declarațiile inedite. Acesta a participat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a dezvăluit faptul că se simte singur, afirmație ce a reușit să șocheze. După ce a reușit să-i facă o surpriză uneia dintre fane, s-a declarat uimit de puterea pe care aceasta o dețin pentru a înfrunta greutățile vieții.

“În această perioadă a vieții mele mă simt singur, mi-ar plăcea să am lângă mine o femeie ca tine.”, a declarat actorul.

Can Yaman este pregătit pentru partea a doua a seriei “Viola come il mare” alături de Francesca Chillemi

Can Yaman joacă rolul lui Francesco Demir Bucaccio în seria “Viola come il mare” alături de Francesca Chillemi. Se pare că partea a doua a istoriei este deja în discuție și noi secrete ale inspectorului vor ieși la iveală. De altfel, tensiunea sexuală dintre cele două personaje principale va fi eliminată. Cu toate acestea, până ce Can Yaman nu va finaliza filmările pentru seria El Turco, nu se poate vorbi despre ideea unei noi serii alături de frumoasa actriță din Italia.

Nu este doar un actor renumit și un bărbat iubit de toate femeile, însă este recunoscut pentru actele filantropice pe care le realizează de fiecare dată. Astfel, se pare că din banii pe care i-a strâns de când și-a lansat propriul parfum au ajuns să fie donați către spitalele de copii din Italia. Nu este pentru prima oară când Can Yaman oferă sprijin celor mai puțin norocoși. Acesta și-a înființat o asociație denumită “Can Yaman for children”, acolo unde îi ajută pe toți cei care au nevoie.

În articolul

Can Yaman a îmbrăcat o cămașă strălucitoare și s-a lăsat fotografiat într-un stil misterios. Ce imagine a postat actorul pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x