Can Yaman a postat o serie de fotografii alături de Francesca Chillemi. Mesajul lăsat de actor i-a surprins pe fani

Publicat pe 22.03.2022 la 10:40 Actualizat pe 22.03.2022 la 11:15

Can Yaman a postat o serie de fotografii alături de Francesca Chillemi pe contul personal de socializare. Mesajul lăsat de actor i-a surprins pe fani.

Can Yaman poartă un palton maro deschis și are părul dat pe spate, cu gel

Can Yaman, în cadrul Christmas World photocall. 4 dec. 2021

Profimedia Images

Can Yaman a postat o serie de fotografii alături de Francesca Chillemi, partenera sa din producția “Viola Come Il Mare”. Fanii au rămas surprinși să-i vadă pe cei doi împreună, însă apropierea recentă a ridicat nenumărate semne de întrebare.

Actorul a lăsat în dreptul postării câteva cuvinte romantice, iar gestul lui a devenit viral în mediul online. Care este adevărul despre relația actorilor.

Can Yaman a postat o serie de fotografii alături de Francesca Chillemi

Can Yaman își continuă cariera în Italia, acolo unde filmează pentru nenumărate proiecte inedite. Seria “Viola Come Il Mare” îl aduce pe actor mai aproape de fani și îl arată pe acesta împreună cu frumoasa Francesca Chillemi, partenera de pe platourile de filmare.

Cu toate acestea, cea mai recentă postare a vedetei a ridicat nenumărate semne de întrebare, asta după ce un comentariu lăsat în mediul online a făcut înconjurul rețelelor sociale. Se pare că cei doi vor mai colabora pentru proiecte viitoare, iar acest lucru nu face decât să îi apropie și mai mult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumoasă ca soarele”, a scris actorul în dreptul fotografiilor în care apare alături de Francesca Chillemi.

În dreptul mai multor fotografii, Can Yaman a lăsat câteva cuvinte emoționante la adresa partenerei sale. Fanii s-au întrebat imediat dacă între cei doi există mai mult decât o simplă relație de prietenie, așa cum au declarat în repetate rânduri. Într-un interviu acordat unei publicații din Italia, Can Yaman a vorbit deschis despre fosta sa parteneră, Diletta Leotta.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan și-a impresionat fanii cu o nouă apariție în mediul online. Cum arată celebrul actor

Acesta a mărturisit că frumoasa jurnalistă avea probleme de încredere, iar acest lucru le-a afectat relația pe termen lung. De asemenea, actorul s-a despărțit de Bestemsu Özdemir în 2017. Aceasta a fost cea care a vorbit pentru prima dată despre faptul că fostul partener i-ar fi fost infidel.

“Amândoi știm ce s-a întâmplat. Nu a funcționat, nu ne-am înțeles și ne-am despărțit.”, a declarat acum ceva timp Bestemsu Özdemir, conform Seriesturkish.com. Ulterior, comportamentul lui Can Yaman față de femeile de pretutindeni a fost aspru criticat de internauți.

Care este adevărata relație dintre Can Yaman și Francesca Chillemi

După ce filmările pentru pelicula “Viola Come Il Mare” au început, Can Yaman a fost cel care a oferit primul interviu și a vorbit despre relația cu Francesca Chillemi.

“Un nou proiect minunat este setat să înceapă în septembrie. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat ocazia să vorbesc în italiană. Noi doi ne înțelegem foarte bine.”, a declarat Can Yaman. Ulterior, mai multe fotografii au apărut pe conturile de socializare ale celor doi. Este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, cu peste 9 milioane de fani în mediul online, iar celebritatea sa continuă să răsune în toate colțurile lumii.

Citește și: Diletta Leotta, apariție specială pe terenul de fotbal. Ce ținută a îmbrăcat jurnalista sportivă, fosta parteneră de viață a lui Can Yaman

Astfel, pentru a nu mai lăsa nicio urmă de îndoială asupra vieții sale, Can Yaman a publicat recent o carte autobiografică în care vorbește despre viața lui, atât din perspectivă personală, cât și profesională. Cu toate că are doar 32 de ani, Can Yaman și-a dorit ca fanii să îl cunoască dintr-o altă perspectivă, cea sinceră, acolo unde vorbește despre tot ceea ce a simțit înainte de a deveni actor.

În articolul

Can Yaman a postat o serie de fotografii alături de Francesca Chillemi. Mesajul lăsat de actor i-a surprins pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x