Can Yaman a revenit în Italia, însă continuă munca alături de fundația sa. Cum a fost fotografiat alături de fani

Publicat pe 13.03.2023 la 15:00 Actualizat pe 13.03.2023 la 15:31

Can Yaman a revenit în Italia, însă continuă munca alături de fundația sa. Cum a fost fotografiat alături de fani, într-una dintre întâlnirile emoționante.

Can Yaman poartă o cămașă albă și are părul lung, ondulat

Can Yaman a revenit în Italia, însă continuă munca alături de fundația sa

Profimedia Images

După o perioadă de 7 luni petrecută pe platourile de filmare din Ungaria, Can Yaman a revenit în Italia, țară care l-a adoptat acum ceva timp. Acesta a filmat pentru serialul El Turco, acolo unde joacă rolul lui Balaban, un soldat curajos.

Can Yaman a revenit în Italia, însă continuă munca alături de fundația sa

Din 2023, Can Yaman revine în atenția fanilor pe micile ecrane cu rolul lui Balaban. Un nume important, atât pentru istoria Turciei cât și pentru cea a Italiei, actorul a muncit o perioadă lungă de timp pentru a realiza cea mai importantă misiune din cariera sa de până acum. A revenit în Italia, acolo unde alături de fundația sa a pornit într-un turneu cu scopul de a-i ajuta pe tinerii aflați în nevoie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Din moment ce este rolul vieții mele, a necesitat multă muncă, dedicare și o implicare de 100% din partea mea.”, a declarat Can Yaman într-un interviu recent, arată seriesturkish.com. În cadrul filmărilor, acesta a fost rănit. A învățat să practice echitație, să se lupte cu sabia și să se lupte cu adevărat.

Citește și: Can Yaman s-a întâlnit cu tinerii pe care dorește să-i ajute. Ipostaza diferită în care a fost fotografiat actorul turc

“Am scăpat de mai multe răni mici, oboseala care s-a acumulat pe durata filmărilor. Am făcut tot ce-am putut mai bine pentru a-mi oferi apoi clipe de liniște.”, a subliniat actorul turc. În ceea ce privește dezastrele din Turcia, acesta a menționat că nu a putut fi prezent în țara sa natală din cauza proiectelor profesionale pe care a fost nevoit să le finalizeze.

A început o campanie de solidaritate alături de echipa sa pe care a ținut să o adune în Italia. Fundația a reușit să se mobilizeze și să doneze o parte din bani victimelor afectate de cutremure. Proiectul va dura 2 luni și jumătate, timp în care Can Yaman va continua să se întâlnească cu fanii săi.

Cum îi ajută Can Yaman pe copiii aflați în nevoie

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia și a jucat în seriale de succes care au reușit să fie transmise pretutindeni. Pe lângă fizicul de invidiat și talentul său nemărginit, acesta ține să arate tuturor că aspectul exterior nu este cel care primează.

Citește și: Can Yaman, ultimele detalii despre serialul “El turco”. Ce a declarat marele actor în fața presei

Prima vizită din cadrul turneului a fost în Milan. Acolo, Can Yaman s-a întâlnit cu fanii în cadrul turneului realizat alături de fundația sa. Și-a semnat cartea și s-a lăsat fotografiat alături de fani.

“Mulțumesc fall in love pentru că susțineți acest proiect și pentru generoasa contribuție.”, a scris Can Yaman pe pagina sa de Instagram. Acolo are peste 10 milioane de prieteni virtuali și a postat până în prezent peste 700 de fotografii și filmulețe.

"Asociația CAN YAMAN PENTRU COPII a decis să ajute adolescenții aflați în dificultate. Pentru că ei sunt viitorul nostru! Să-i ascultăm. Să spargem împreună zidul tăcerii", a fost mesajul transmis pe pagina oficială a organizației. Nu este pentru prima oară când se întâmplă o astfel de inițiativă din partea lui Can Yaman. Acesta se va întâlni cu fanii săi din Roma în data de 18 martie 2023. Înainte de aceasta, actorul s-a relaxat în Elveția.

În articolul

Can Yaman a revenit în Italia, însă continuă munca alături de fundația sa. Cum a fost fotografiat alături de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x