Can Yaman, alături de iubita sa jurnalistă Diletta Leotta. Cum au fost surprinși

Publicat pe 14.06.2021 la 09:28 Actualizat pe 14.06.2021 la 12:36

În prezent, Can Yaman se iubește cu Diletta Leotta, o superbă blondă, de meserie jurnalistă. Cei doi au fost surprinși împreună la o ieșire cu prietenii.

Diletta Leotta

Profimedia

Diletta Leotta este comentator sportiv. Frumoasa blondină în vârstă de 29 de ani a lucrat mai întâi la Radio 105, iar apoi a ajuns la posturile de televiziune Sky Sport și DAZN, fiind una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului.

Cei doi nu se afișează foarte des împreună, iar de această dacă amicii au reușit să-i surprindă într-o fotografie. Fanii ardeau de nerăbdare să-i vad și să-și confirme că relația lor este un stabilă.

Ambii au fost discreți în ceea ce privește o legătură amoroasă, însă zvonurile despre potențiala lor relație au apărut când paparazzi de la publicația Chi i-au surprins pe cei doi la un restaurant.

Can Yaman alături de iubita sa Diletta Leotta

Diletta are peste 7,4 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce Can, în vârstă de 31 de ani, are 8 milioane de urmăritori. În urmă cu puțin timp, Can Yaman a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Diletta, confirmand astfel relația dintre cei doi.

Imaginile cu cei doi pot fi văzute AICI

Can Yaman este cunoscut pentru cariera sa impresionantă de actor, dar și pentru șarmul și frumusețea ce i-au câștigat milioane de fane în întreaga lume. Popularitatea lui a crescut după ce a jucat în mai multe seriale turcești, formând cupluri cu actrițe celebre.

Unul dintre cele mai urmărite seriale în care apare actorul este “Vis de Iubire”,serialul ce a putu fi urmărit pe Happy Channel. În film, el forma un cuplu de excepție cu frumoasa actriță Demet Özdemir. Așa cum sperau toți fanii, cei doi au format un cuplu și în viața reală, dar doar pentru puțin timp.

În articolul

Can Yaman, alături de iubita sa jurnalistă Diletta Leotta. Cum au fost surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x