Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Ce schimbări au observat fanii la celebrul actor turc

Publicat pe 13.06.2023 la 21:21 Actualizat pe 13.06.2023 la 18:59

Can Yaman a revenit în forță pe rețelele de socializare, după o perioadă de mică absență. Acesta se bucură să reapară în fața fanilor nu doar în mediul online, ci și în fața micilor ecrane, pentru că filmul său Viola come il Mare rulează deja pe televizoare.

Can Yaman

Getty

Starul turc a fost extrem de ocupat în ultimele luni, muncind din greu pentru producțiile sale, care o perioadă au fost amânate. Situațiile delicate au fost depășite de o echipă de profesioniști și astăzi fanii se bucură de filmul Viola come il Mare, în care joacă alături de Francesca Chillemi.

Can Yaman este un bărbat extrem de dedicat, care nu doar învață textul unui rol, ci ajunge să trăiască precum personajul pe care îl va interpreta, aducând oamenilor, realmente, bucăți autentice ale unei vieți ținute dirijate de mâinile regizorului și talentul actorului.

Ultima apariție a lui Can Yaman i-a surprins pe fani! Starul turc a slăbit foarte mult

Can Yaman a fost surprins în timp ce ieșea dintr-o rulotă. Starul poartă un maiou negru, care îi pune în evidență mușchii, dar în ciuda faptului că actorul arată impecabil, fanii au observat cât de mult a slăbit acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Apariție de senzație în filmul Viola come il Mare. Can Yaman a renunțat aproape complet la haine și a fost filmat alături de Francesca Chillemi

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci la nivel internațional, care se bucură de o carieră de succes în lumea cinematografiei. El are proiecte din ce în ce mai multe alături de vedete de top din industrie, precum este Francesca Chillemi.

Alături de ea face parte din producția Viola come il Mare. Deși filmele sale au tot fost anulate, acesta nu a făcut nicio declarație în spațiul public cu privire la acest aspect. Timpul pare să le fi rezolvat pe toate și asta pentru că actorul deja a publicat afișul oficial al filmului.

În posterul care anunță filmul, Can Yaman apare la bustul gol alături de Francisca Chillemi, care este toată numai un zâmbet. În film, cei doi trăiesc un joc al iubirii și sunt pregătiți să împărtășească publicului o poveste de-a dreptul fabuloasă în care acțiunea se împletește cu romanța.

În ultima perioadă, Can Yaman s-a ocupat de producțiile în care urmează să apară, dar și de copiii pe care îi are în grijă. El s-a remarcat de-a lungul timpului datorită actelor de caritate pe care le face, dar și pentru grija pe care o are față de fanii săi.

Nu este prima dată când Can Yaman are un comportament remarcabil față de cei care îl îndrăgesc atât de mult. De exemplu, Can Yaman știe ca are zeci de fani care vor vrea să îl întâlnească, așa că a ieșit în balconul locuinței unde stătea în Italia, în urmă cu câteva luni, și a privit de departe mulțimea încântată de prezența actorului lor preferat.

În articolul

Can Yaman, apariție de senzație pe rețelele de socializare. Ce schimbări au observat fanii la celebrul actor turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x