Can Yaman dezvăluie secretul unui abdomen de fier. Cum se întreține actorul

Publicat pe 03.12.2021 la 21:15 Actualizat pe 03.12.2021 la 21:14

Can Yaman continuă să-și uimească fanii cu postările din mediul online. Recent, celebrul actor turc și-a dezvăluit secretul unui abdomen de invidiat.

Can Yaman poartă ochelari negri și o ținută all-black

Can Yaman în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Profimedia Images

Chiar dacă filmările pentru filmul “Sandokan” s-au amânat, Can Yaman continuă să rămână în Italia pentru un alt proiect cu care își va delecta fanii. Astfel, presa locală este cu ochii pe celebrul actor turc la fiecare mișcare.

De altfel, bărbatul nu se ferește să posteze în mediul online imagini și filmulețe din confortul casei, acolo unde și-a amenajat o adevărată sală de fitness. Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actorul are grijă de imaginea sa și încearcă întotdeauna să aibă grijă ce alimente consumă, dar și ce exerciții alege pentru a-și menține tonusul muscular.

Printre subiectele pe care curioșii sunt nerăbdători să le afle, se numără și secretul lui Can Yaman în legătură cu abdomenul lui de fier. Acesta este dornic să ofere și fanilor măcar o parte dintre exercițiile pe care le practică.

Secretul lui Can Yaman pentru un abdomen de fier

Can Yaman și-a transformat locuința într-o sală de sport, astfel că acesta apelează la exerciții fizice în timpul liber pentru a-și menține silueta. De asemenea, acesta are mare grijă ce mănâncă și întotdeauna își cântărește porțiile, titrează seriesturkish.com.

Conform presei italiene, Can Yaman mănâncă trei ouă în fiecare dimineață și își începe ziua cu un litru de lapte. Actorul, care consumă în mare parte proteine, reușește să mănânce 1 kg de carne pe zi și bea un litru de lapte înainte de culcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul nu a mai postat de ceva vreme fotografii romantice alături de Diletta Leotta, semn că cei doi s-au despărțit. Fanii sunt cu ochii pe ei, chiar dacă nu au apărut încă declarații oficiale legate de această veste.

La fiecare postare din mediul online, Can Yaman reușește să frângă inimile domnișoarelor și să fie un exemplu pentru bărbații de pretutindeni. Acesta are 8.7 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Can Yaman va apărea din nou pe micile ecrane

Presupusa despărțire dintre Can Yaman și Diletta Leotta reușește să țină prima pagină a ziarelor, astfel că toată lumea așteaptă să vadă care este de fapt adevărul.

Cert este faptul că actorul nu a participat la ziua de naștere a frumoasei jurnaliste, astfel că zvonurile se întețesc. De altfel, nici blondina nu pare că suferă prea mult și îi place să-și țină mereu prietenii aproape, oameni care reușesc să o facă să zâmbească și să rămână pozitivă.

Chiar dacă se vorbește despre o despărțire, Can Yaman își continuă activitatea actoricească și nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba despre pasiunea sa pentru sport.

Pentru filmările peliculei “Sandokan”, bărbatul a luat lecții de echitație și arte marțiale, însă aceste deprinderi vor trebui reluate abia anul viitor, atunci când filmările vor continua.

Can Yaman nu s-a putut abține și a postat imediat o fotografie de pe platourile de filmare, acolo unde se află alături de noii lui colegi. Actorul rămâne la fel de zâmbitor, așa cum fanii l-au cunoscut și l-au îndrăgit din prima secundă.

După despărțire, Can Yaman s-a lăsat pozat în intimitatea dormitorului, însă toată lumea vrea să știe acum dacă actorul este într-o nouă relație.

În articolul

Can Yaman dezvăluie secretul unui abdomen de fier. Cum se întreține actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x