Can Yaman din “Mr. Wrong” își arată trupul lucrat într-o nouă campanie de promovare pentru un brand de lux

Publicat pe 20.02.2024 la 15:00 Actualizat pe 20.02.2024 la 08:57

Can Yaman din “Mr. Wrong” își arată trupul lucrat într-o nouă campanie de promovare pentru un brand de lux.

Can Yaman poartă un tricou negru și un sacou cu imprimeu floral închis la culoare

Can Yaman din “Vis de iubire” își arată trupul lucrat într-o nouă campanie de promovare pentru un brand de lux

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Reușește de fiecare dată să-i surprindă pe fani cu proiectele sale, iar cele mai recente dintre acestea au reușit să facă înconjurul lumii fără doar și poate. În mediul online se bucură de tot mai multe prietenii virtuale.

Can Yaman din “Mr. Wrong” își arată trupul lucrat într-o nouă campanie de promovare

În prezent se bucură de succes în Italia, țară care i-a devenit ca o a doua casă din momentul în care a început să lucreze la proiectul “Viola come il Mare” alături de Francesca Chillemi. Lucrează la un nou proiect în colaborare cu Dolce & Gabbana, iar cele mai noi fotografii din campanie au apărut deja în mediul online. Nu este pentru prima oară când actorul din “Vis de iubire” își lasă la vedere trupul sculptat. Cu peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 700 de fotografii și filmulețe postate, reușește să se încadreze în topul preferințelor chiar pe podium.

Urmărește Mr. Wrong, sâmbătă și duminică de la 22.00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gönül İşleri, serie difuzată între 2014 și 2015 a reușit să-i aducă actorului nenumărate aprecieri, atât din partea telespectatorilor cât și a internauților. Inadına Ask a reușit să-l readucă în fața tuturor cu personajul “Yalın Aras”, fiind una dintre cele mai urmărite comedii romantice. “Mr Wrong” s-a numărat de asemenea printre producțiile speciale, având o participare de excepție împreună cu actrița de origine turcă, Ozge Gurel. De la sfârșitul anului 2020, Can Yaman se bucură de toată aprecierea fanilor italieni, “Viola come il mare” fiind un succes răsunător. Pe lângă proiectele sale televizate, Can Yaman împărtășește pe rețelele sociale proiectele cu diferite brand-uri internaționale.

“Esențialul de fiecare zi într-un sanctuar pe care orice bărbat al trebui să-l îmbrățișeze. Într-o manieră rafinată și intimă, acesta nu va fi niciodată la fel în fiecare zi.”, a lăsat scris Can Yaman pe contul său de socializare. Peste 16 mii de comentarii au fost lăsate pe pagina personală a vedetei.

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia

În ciuda succesului său, Can Yaman spune că uneori frumusețea i-a adus și neajunsuri, nu doar succes. Pe plan personal a avut o relație de iubire cu jurnalista Diletta Leotta. Dragostea lor s-a năruit înainte ca cei doi să ajungă la altar. Ulterior, actorul a ales să-și dedice timpul exclusiv proiectelor profesionale. Printre cele mai recente se numără și serialul “El turco”, dar și “Viola come il mare”. Proiectul cu Dolce& Gabbana pare să-i aducă actorului tot mai multe aprecieri.

“Perfecțiunea există și are numele Can Yaman”, “Este bine și cât de bine este”, “Gândiți-vă cât de norocoase sunt acele picături de apă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cu toate că aparițiile sale sunt fără greș, acesta reușește de fiecare dată să fie discret în ceea ce privește viața sa personală. Printre cele mai recente interviu a declarat că a fost crescută de mama și bunica sa, iar informațiile primite de-a lungul vieții l-au ajutat să se transforme în persoana care este astăzi.

În articolul

Can Yaman din “Mr. Wrong” își arată trupul lucrat într-o nouă campanie de promovare pentru un brand de lux

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x