Can Yaman din “Vis de iubire” și-a surprins fanii cu noi acte de caritate. Cum a fost văzut actorul

Publicat pe 25.04.2022 la 13:51 Actualizat pe 27.11.2022 la 12:25

Can Yaman și-a surprins din nou fanii cu actele sale de caritate. Cum a fost văzut actorul din “Vis de iubire”.

Can Yaman poartă un palton maro deschis și are părul dat pe spate, cu gel

Can Yaman pe covorul roșu. 4 dec. 2021

Happy Channel

Can Yaman, actorul din Turcia care a cucerit o lume întreagă datorită rolurior sale excepționale, și-a surprins din nou fanii cu actele sale de caritate. Nu doar că este o vedetă de renume, dar a reușit să-și stabiliească un drum clar în viață. Atât datorită producțiilor în care a jucat, cât și momentelor de slăbiciune pe care le-a prezentat în mediul online, acesta și-a asigurat viitorul în lumea celebrităților.

Joacă în serialul “Vis de iubire”, dar și-a construit și o fundație de caritate numită “Can Yaman for Children”. Acolo, micuții din Italia și Turcia pot beneficia de ajutor.

Can Yaman din “Vis de iubire” și-a surprins fanii cu noi acte de caritate

Can Yaman a părăsit țara sa natală Turcia acum mai bine de un an de zile. Actorul a decis să-și uimească și fanii din Italia, acolo unde a locuit o bună perioadă de timp pentru a-și îndeplini obligațiile profesionale. Filmările pentru seria “Viola Come il Mare” au luat sfârșit acum ceva timp, iar actorul a revenit acum acasă.

După succesul înregistrat în Italia, Can Yaman a decis să-și deschidă o fundație de caritate pentru copiii nevoiași, denumită simplu “Can Yaman for Children”. Acesta a vizitat copiii internați în spitalele din Italia și le-a susținut de atunci dezvoltarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, Can Yaman a susținut aria de pediatrie Policlinico Umberto I cu mai multe incubatoare pentru copiii născuți prematur. Actorul a declarat că și-ar dori ca “micuții internați să se reîntoarcă pe terenul de joacă”. Managerul spitalului din Roma a declarat că ajutorul oferit de Can Yaman a venit într-un moment neașteptat, dar mult dorit de toți cei implicați.

“Am fost foarte surprins să văd că lipsesc atâtea incubatoare în Italia. Primul lucru pe care m-am decis să îl fac a fost să le aduc bebelușilor mai multe asemenea lucruri necesare dezvoltării lor premature. Mă simt extrem de mândru că pot să ajut în acest fel.”, a declarat Can Yaman, conform Seriesturkish.com.

Ulterior, actorul s-a aflat la Santa Croce sull’Arno cu ocazia Zilei Internaționale a Pământului pentru a planta copaci și a-i ajuta pe copiii nevoiași din Ucraina.

Seria “Sandokan” cu Can Yaman în rol principal, amânată încă o dată

După realizarea mai multor seriale de succes, Can Yaman a luat decizia de a-l interpreta pe “Sandokan” în cea mai recentă producție. După succesul serialului “Vis de iubire”, acolo unde a jucat alături de frumoasa Demet Özdemir, planurile sale profesionale au continuat.

Cu toate acestea, filmările pentru celebra seria au fost din nou amânate. “El Turco” este cea mai recentă producție în care Can Yaman poate fi văzut la momentul actual, lansarea fiind programată în Turcia pe data de 14 iunie 2022.

De asemenea, deși filmările pentru “Viola Come il Mare” au luat sfârșit acum ceva timp, serialul nu a apărut încă pe micile ecrane. Alături de Francesca Chillemi, Can Yaman a interpretat rolul principal. Un polițist pe nume “Francesco Demir” este așteptat să cucerească încă o dată inimile fanelor de pretutindeni. Pentru seria “Sandokan” se așteaptă un nume important din industrie pentru a juca rolul principal feminin.

În articolul

Can Yaman din “Vis de iubire” și-a surprins fanii cu noi acte de caritate. Cum a fost văzut actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x