Can Yaman își dorește să devină cea mai bună versiune a sa. Trucurile pe care le folosește actorul

Publicat pe 24.01.2022 la 13:00 Actualizat pe 23.01.2022 la 22:06

Can Yaman, unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia la momentul actual, face eforturi considerabile pentru a deveni cea mai bună versiune a sa. Bărbatul a dezvăluit câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a reuși acest lucru.

Can Yaman poartă o ținută all-black și are părul dat pe spate. Actorul are barbă

Can Yaman în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția în 2021

Profimedia Images

Can Yaman se află de ceva vreme în Italia, mai exact în Palermo, acolo unde filmează pentru o nouă producție care va apărea în curând pe micile ecrane. “Violet Like the Sea” se anunță a fi un succes, mai ales că celebrul actor va apărea în rolul principal alături de una dintre cele mai frumoase femei din Italia, Francesa Chillemi.

Acțiunea serialului este inspirată din romanul scris de Simona Tanzini, “Conosci l’estate” și are atât momente de suspans, cât și de comedie.

Can Yaman s-a pregătit temeinic pentru rolul pe care îl interpretează, având în vedere că a luat lecții intensive de limba italiană. Cu toate că bărbatul vorbea destul de fluent italiana, a dorit să-și perfecționeze cunoștințele.

Can Yaman își dorește să devină cea mai bună versiune a sa

Fanii italieni sunt încântați că actorul lor preferat a început deja filmările pentru serialul “Violet Like the Sea” și abia așteaptă să-l vadă din nou pe Can Yaman pe micile ecrane.

Ultimele postări făcute de Can Yaman pe contul personal de Instagram, i-au făcut pe fanii de pretutindeni să devină și mai nerăbdători, în speranța că-și vor vedea din nou actorul preferat pe platourile de filmare. Acesta a scris câteva cuvinte în italiană, în dreptul fotografiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sari direct pe set și începe o nouă zi.”, a scris Can Yaman. Postarea a strâns nenumărate aprecieri și comentarii, având în vedere că actorul are 8.8 milioane de urmăritori în online.

Can Yaman muncește foarte mult pentru a se menține în formă în fiecare zi, dar și pentru a avea o prezență impecabilă în fața fanilor. Presa din Italia îi laudă de fiecare dată munca, iar fanii nu mai contenesc cu laude.

Can Yaman și-a găsit o altă iubire după despărțirea de Diletta Leotta

După ce Diletta Leotta a confirmat despărțirea de Can Yaman, au apărut tot mai multe zvonuri legate de o nouă relație a celebrului actor.

Având în vedere faptul că bărbatul lucrează cu frumoasa Francesca Chillemi, zvonurile legate de o nouă relație nu au întârziat să apară. În fotografia postată de Can Yaman, acesta apare alături de brunetă și schimbă cu această priviri pasionale care te duc cu gândul la o relație amoroasă.

Can Yaman și Diletta Leotta urmau să se căsătorească la nici o lună de când și-au început relația, fanii fiind în al nouălea cer. Cu toate acestea, din motive care nu au fost dezvăluite încă, cei doi s-au despărțit.

Printre motivele separării celor doi, se numără și refuzul părinților actorului de a-l lăsa pe acesta să se însoare cu o femeie de altă cultură. Deși Can Yaman și Diletta Leotta aveau planurile deja făcute, iată că altul a fost deznodământul în relația lor.

Frumoasa jurnalistă a mărturisit că are încă sentimente pentru fostul ei iubit și nu neagă faptul că și-ar dori să se împace cu acesta. Aceasta a specificat că a fost dragoste la prima vedere și că toate momentele petrecute împreună au fost ca o poveste de basm.

După ce fanii i-au văzut pe cei doi în vacanțe separate, și-au dat seama că relația dintre ei s-a încheiat.

În articolul

Can Yaman își dorește să devină cea mai bună versiune a sa. Trucurile pe care le folosește actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x