Can Yaman, la bustul gol. Cum se pregătește actorul pentru întâlnirile importante

Publicat pe 06.12.2021 la 14:45 Actualizat pe 08.12.2021 la 15:34

Can Yaman, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, se află de ceva timp în Italia pentru a onora câteva dintre proiectele profesionale în care s-a implicat. Cum se pregătește vedeta pentru întâlnirile importante.

Can Yaman are părul lung și poartă un palton maro

Can Yaman în cadrul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în spitalele din Italia

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre actorii turci care au reușit de-a lungul timpului să facă o impresie bună atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor. Vedeta a devenit iubită de milioane de fane din întreaga lume datorită rolurilor de excepție pe care le-a interpretat, dar nu numai. Astfel, ori de câte ori și-a făcut apariția în online, a atras toate privirile.

După ce a dezvăluit că se implică activ în ajutorarea copiilor aflați în spitalele din Italia, internauții au văzut o altă față a celebrului bărbat.

Can Yaman deschide oficial strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi din Italia cu ocazia Crăciunului

Can Yaman și-a obișnuit fanii să apară pe rețelele sociale. Chiar dacă le arată acestora cum se menține în formă sau pur și simplu se află într-o ședință foto, vedeta reușește de fiecare dată să atragă privirile tuturor.

În ultima vreme, Can Yaman a fost văzut doar în Italia, acolo unde s-a mutat pentru a-și onora proiectele în care s-a implicat activ. Printre cele mai importante, se numără și ajutorarea copiilor bolnavi aflați în spitalele din Italia. Singura speranță a bărbatului este ca acești copii să fie sănătoși și să se întoarcă din nou la joacă.

Se pare că vedeta a înființat o organizație non-profit ce-i poartă numele, acolo unde strânge bani pentru a-i face fericiți pe micuții cu probleme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar de ziua lui, actorul a mers în vizită în spitale și a vorbit cu cei mici, a făcut poze, dar a oferit și autografe. Ulterior, Can Yaman a fost invitat într-un parc de distracții celebru în Italia, acolo unde s-a văzut cu fanii.

Banii strânși din vânzarea biletelor au fost donați exlusiv organizației pentru ajutorarea copiilor. Astfel, Can Yaman a demonstrat încă o dată că nu este doar o figură frumoasă și un actor talentat, ci și un om cu suflet bun.

“Mă schimb și vin. Astăzi este o zi frumoasă, asta pentru că voi ajunge în cadrul organizației Can Yaman for Children la inaugurarea strângerii de fonduri cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Îmi doresc să strâng bani pentru copiii aflați în spitalele din Italia, cei care au nevoie reală de aparatură profesională.”, a scris Can Yaman pe contul personal de Instagram.

Can Yaman la bustul gol pe rețelele sociale

Can Yaman a postat odată cu mesajul, o fotografie în care apare la bustul gol în propria locuință. Actorul este înconjurat de haine și pare că își dorește o ținută care să exprime așa cum trebuie motivul pentru care va ieși în lume.

Fotografia a primit peste 6 mii de comentarii, dar și 400 de mii de aprecieri, dar nu mai este nicio surpriză, având în vedere că actorul are peste 8 milioane de fani în online, doar pe contul personal de Instagram.

“Îngerul nostru”, “Ești un înger fiindcă faci aceste lucruri frumoase pentru copii”, „Îți doresc noroc”, „Te iubesc”, au fost câteva dintre comentarii lăsate de internauți.

Cu toate că actorul s-a despărțit de Diletta Leotta, iată că acesta este în continuare iubit de fanii de pretutindeni, mai ales că le-a relatat internauților proiectele în care se implică fără nicio reținere.

În articolul

Can Yaman, la bustul gol. Cum se pregătește actorul pentru întâlnirile importante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x