Can Yaman, mesaj subtil despre despărțirea de Diletta Leotta. Cum a reacționat celebrul actor

Publicat pe 25.05.2022 la 14:00 Actualizat pe 25.05.2022 la 13:52

După despărțirea anunțată în vara anului 2021, Can Yaman a făcut o singură remarcă la adresa fostei sale iubite, însă aceasta a rămas fără răspuns. Mesajul subtil lăsat de actor pentru Diletta Leotta.

Can Yaman poartă o cămașă deschisă la gât și are un palton maro deschis

Can Yaman în cadrul inaugurării 'Christmas World'. 04.12.2021

Profimedia Images

Can Yaman se numără printre cei mai iubiți actori din lume. A reușit de-a lungul timpului să demonstreze că nu este doar o figură frumoasă pe sticlă, ci are și suflet bun. În cel mai recent film pentru care a filmat în Italia, apare alături de celebra Francesca Chillemi.

Deși presa a speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie, actorul nu a dezvăluit niciodată adevăratele sale intenții.

La fel s-a întâmplat și în relația cu Diletta Leotta, asta pentru că după despărțire, actorul nu a făcut nici măcar o declarație în legătură cu acest subiect. Cu toate acestea, un mic detaliu le-a scăpat tuturor din vedere.

Can Yaman, mesaj subtil despre despărțirea de Diletta Leotta

În cel mai recent interviu, Can Yaman a vorbit despre familie, cartea autobiografică ce poate fi găsită deja în online, dar și despre fanii care l-au susținut întotdeauna. Deși a reușit să puncteze toate astectele importante, iată că un singur lucru a rămas încă o dată nespus.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Can Yaman nu a menționat niciun cuvânt despre despărțirea de Diletta Leotta. Actorul a avut șansa să vorbească deschis despre orice subiect din viața lui, însă a decis ca și de această dată să nu aducă în discuție numele fostei sale partenere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a subliniat că are o relație specială cu familia lui, în special cu părinții. Cei trei se înțeleg de minune și au o legătură foarte puternică. Cât despre fanii din Italia, Can Yaman spune că aceștia l-au întâmpinat cu bucurie și l-au transformat într-un adevărat star. De asemenea, acesta se bucură de succesul pe care îl are.

Can Yaman nu a uitat să menționeze că respectă fiecare femeie în parte și le tratează pe fiecare în aceeași măsură. Cu toate acestea, mulți fani au așteptat cu sufletul la gură ca actorul lor preferat să facă măcar o referire către fosta sa parteneră.

Can Yaman, reacție după despărțirea de Diletta Leotta

Can Yaman nu a vorbit nici măcar o dată despre ce s-a întâmplat între el și Diletta Leotta. De când jurnalista a făcut primele declarații legate de celebrul actor, acesta nu a vrut să vorbească despre acest subiect, asta pentru că nu a vrut să mai întețească bârfele apărute în online.

Nici măcar în cel mai nou interviu oferit presei, Can Yaman nu a vorbit despre Diletta Leotta sau despre motivul care a dus la ruptură. Povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de jurnalistă pare că a rămas de domeniul trecutului, iar vedeta se concentrează exclusiv pe planurile profesionale.

În ceea ce privește relația cu Francesca Chillemi, Can Yaman a păstrat tăcerea și aici. Actorul nu a vrut să atingă subiectul legat de colega de platou.

Can Yaman este concentrat la momentul actual doar pe proiectele profesionale, iar atunci când a fost întrebat dacă și-a atins vreun scop după succesul înregistrat, acesta a spus: “Cred că visele nu se termină niciodată. Ce e mai bun, vine mereu.”

O altă confirmare a bărbatului că lucrurile din trecute trebuie să rămână acolo și prima declarație care are legătură cu relațiile lui amoroase.

În articolul

Can Yaman, mesaj subtil despre despărțirea de Diletta Leotta. Cum a reacționat celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x