Can Yaman pare ca a “dispărut” din viața publică, însă abia acum a venit vestea. Ce s-a întâmplat

Publicat pe 29.09.2023 la 20:16 Actualizat pe 29.09.2023 la 20:52

Can Yaman, cunoscutul actor din Turcia, pare să fi "dispărut" din lumina reflectoarelor, însă asta nu înseamnă că a renunțat la a fi în centrul atenției, dar într-un mod cu totul diferit. Vestea proiectelor sale caritabile a ieșit la iveală recent, dezvăluind angajamentul actorului față de cauzele umanitare, în special cele legate de copii și tineri.

Can Yaman

Gettyimages.com

Într-o declarație recentă, Can Yaman a dezvăluit cu mândrie inițiativele sale caritabile, punând în evidență angajamentul său pentru un viitor mai bun al copiiilor. Proiectul denumit "Sparge Zidul" a avut ca scop ajutarea Institutului de Neuropsihiatrie Infantilă de la Policlino Umberto I, o instituție de excelență la nivel internațional, dar care avea nevoie de o intervenție structurală majoră. Astfel, Can Yaman a renovat un institut care ajută copiii cu dizabilități.

Can Yaman a dispărut din ochii publici pentru a renova un spital

Proiectul este unul ambițios și complex, implicând reconstrucția unei secții întregi a institutului pentru a asigura un mediu cât mai prietenos și confortabil pentru copii. Can Yaman a asigurat că în curând vor fi dezvăluite detalii despre planurile exacte și etapele proiectului.

Cu privire la acest proiect, Can Yaman a declarat: "Ale noastre nu sunt doar promisiuni, ci fapte. Cele la care ne-am angajat cu toții împreună atunci când s-a născut Can Yaman for Children. Așa că ne-am angajat, alături de conducerea policlinicii, la un proiect care să facă Institutul mai confortabil, astfel încât oaspeții săi, copiii și tinerii, să găsească o parte din căldura de care au nevoie pentru a-și înfrunta bătăliile."

Pe lângă aceasta, actorul și echipa sa s-au angajat să renoveze complet un spațiu de recreere pentru copii, transformându-l într-un loc de bucurie și joc pe care micuții îl numesc acum "parcul".

Profesorul Pisani, șeful secției de psihiatrie infantilă, a exprimat recunoștința față de eforturile depuse de Can Yaman și asociația sa, spunând: "Fiecare ajutor acordat institutului nostru este un ajutor pentru copiii și tinerii fragili, care generează zâmbete, seninătate și speranță. Să continuăm împreună să facem lumea mai luminoasă, eroii noștri fragili ne cer acest lucru."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Can Yaman pare ca a “dispărut” din viața publică, însă abia acum a venit vestea. Ce s-a întâmplat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x