Can Yaman, preferatul multor femei, devine noul Sandokan. Actorul își îndeamnă fanele să urmărească cea de-a doua parte a seriei Viola come il mare

Publicat pe 13.05.2024 la 15:15 Actualizat pe 13.05.2024 la 15:48

Can Yaman urmează să revină pe micile ecrane cu unul dintre cele mai importante proiecte profesionale ale sale. Va fi Sandokan, iar până atunci se află pe platourile de filmare și își continuă munca.

actori pe covorul roșu

Can Yaman, preferatul multor femei, devine noul Sandokan

Getty Images

Can Yaman este fără doar și poate un fenomen. După ce a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia, a decis să-și părăsească țara natală și să-și încerce norocul în Italia. De ceva vreme, își continuă proiectele profesionale și se bucură de succes în toate colțurile lumii.

Can Yaman, preferatul multor femei, devine noul Sandokan

A filmat pentru producția Viola come il mare, iar rezultatul primului sezon a fost de excepție. În prezent, cel de-al doilea sezon se bucură de mai multă vizibilitate, iar fanii sunt nerăbdători să-i vadă încă o dată acțiunile lui Can Yaman. Pe lângă acest serial, a filmat și pentru El Turco. Cel mai important proiect profesional al său rămâne totuși Sandokan. Urmează să joace alături de actori cunoscuți la Hollywood, iar numele său a apărut pretutindeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel de-al doilea sezon din serialul Viola come il mare a adus peste 3 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. Can Yaman este fără doar și poate preferatul multor femei, de la fete tinere până la mame și bunici. A finalizat proiectul El Turco și acum se pregătește să-și încânte fanii cu rolul principal în Sandokan.

Fostul avocat cu origine albaneze a devenit rapid o celebritate și în Italia, dar și în lume. Serialele sale în care a jucat de-a lungul timpului rolul de protagonist au fost urmărite de milioane de fani din întreaga lume. Nu încetează niciodată să fie încununat de succes. Dacă până acum era o figură nevăzută țara colegei sale de platou Francesca Chillemi, iată că astăzi persoana sa este recunoscută pe stradă. Nu trebuie să mai menționăm faptul că în fiecare cameră de hotel îl așteaptă de fiecare dată nenumărate cadouri din partea fanelor din lumea întreagă. Deja popular în foarte multe țări din Africa de Nord și Orientul Mijlociu, după ce serialul Vis de iubire a continuat să fie cumpărat, a devenit un real fenomen.

Can Yaman are fani în toate colțurile lumii

Frumusețea sa poate fi comparată cu cea a unui zeu grec. Senzual și perfect, a reușit să înnebunească fanele din lumea întreagă. Extrem de inteligent, asta pentru că are o diplomă în drept, dar a și profesat în acest sens, este fără doar și poate unul dintre cei mai doriți bărbați. A devenit viral și în America Latină.

“Ne-ai făcut să credem încă o dată în iubire.”, spun fanele. Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare sau din diverse colaborări cu branduri celebre. S-a zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou Francesca Chillemi, însă actorul și-a exprimat tristețea cu privire la acest aspect, spunând că și-ar fi dorit să o cunoască mai de mult pe vedetă.

Se spune că actorul nu ar avea un personaj favorit dintre cele pe care le-a interpretat până acum. Cu toate acestea, ca și actorul rămâne preferatul fanelor, fără nicio îndoială.

În articolul

Can Yaman, preferatul multor femei, devine noul Sandokan. Actorul își îndeamnă fanele să urmărească cea de-a doua parte a seriei Viola come il mare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x