Can Yaman, proiecte noi pentru fani la început de an. Zvonurile spun că actorul revine în Turcia

Publicat pe 17.01.2022 la 19:54 Actualizat pe 17.01.2022 la 20:30

Can Yaman își bucură fanii la început de an, asta pentru că zvonurile spune că actorul revine în Turcia după un an întreg petrecut în Italia.

Can Yaman poartă un palton lung maro deschis

Can Yaman în preajma Crăciunului

Profimedia Images

După o lungă perioadă petrecută în Italia, se pare că faimosul Can Yaman este gata să revină pe micile ecrane în Turcia. Fanii sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să afle ce alte proiecte mai pregătește actorul lor preferat.

Can Yaman este gata să-și revadă fanii din Turcia, asta după ce și-a anunțat întoarcerea în Turcia cu un nou proiect.

Can Yaman, proiecte noi pentru fani la început de an

Can Yaman s-a mutat în Italia după terminarea filmărilor pentru serialul „Bay Yanlış”, acolo unde a jucat în 2020. Ulterior, acesta s-a implicat în multe alte proiecte pe lângă filmările serialelor. “Sandokan” este poate cel mai mare proiect al celebrului actor, însă toate planurile pe care Can Yaman și le-a pregătit, a reușit să le aducă la bun sfârșit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că filmările pentru “Sandokan” s-au amânat din cauza pandemiei de COVID-19, iată că vedeta nu s-a întors totuși în Turcia până la momentul actual. Veștile care îl readuc pe Can Yaman acasă, i-au făcut pe fanii acestuia fericiți.

Can Yaman va juca alături de o fostă colegă de platou și va avea un rol principal, asta chiar acasă, în Turcia. La momentul actual nu se știu mai multe informații despre serialul în care actorul va putea fi urmărit, însă veștile circulă repede.

Can Yaman, despre femeile din viața lui

Can Yaman a vorbit într-un interviu recent despre femeile din viața lui, iar fanele au rămas copleșite de cuvintele frumoase pe care actorul le-a avut de spus.

“Am avut două bunici foarte iubitoare, dar și puternice. În primii trei ani de viață m-a crescut bunica maternă. După vârsta de patru ani, m-a crescut bunica din partea tatălui. În primii 10 ani de viață am avut aceste femei puternice în viața mea și mereu le voi fi recunoscător. Când ai atâta dragoste de oferit, când ai asemenea femei în viața ta zi de zi, ești invincibil, indestructibil. Dacă nu aveam aceste daruri în viața mea, probabil nu ajungeam așa.”, a declarat Can Yaman, conform albawaba.com.

Can Yaman a vorbit de asemenea despre relația cu mama sa: “Ea a devenit prietena mea în orice fel de problemă. Împărtășea totul cu mine când eram mic. Mereu luam decizii împreună. Este un lucru minunat.”

Can Yaman este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, cu 9 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram. Un star mondial, a părăsit țara natală acum un an de zile pentru a-și începe unele dintre cele mai importante proiecte în Italia. Numele lui este alăturat celor mai importante staruri mondiale.

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Turcia și este model, actor și...avocat, conform diplomei de facultate. Părinții au divorțat când actorul avea doar cinci ani, însă bunicile acestuia au încercat întotdeauna să-l ajute și să-l facă să treacă mai ușor peste drama suferită. Can Yaman vorbește fluent cinci limbi străine printre care italiana și engleza. Este absolvent al facultății de drept încă din 2012.

În articolul

Can Yaman, proiecte noi pentru fani la început de an. Zvonurile spun că actorul revine în Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x