Can Yaman revine cu un nou antrenament spartan. Vezi cum se menține în formă unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci

Publicat pe 06.06.2023 la 13:29 Actualizat pe 06.06.2023 la 14:10

Can Yaman continuă să-și surprindă fanii cu un nou antrenament spartan. Vezi cum se mențină în formă unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual.

Can Yaman poartă o cămașă albă cu mâneci lungi și are părul desprins, ondulat

Can Yaman revine cu un nou antrenament spartan

Profimedia Images

Can Yaman este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Născut pe 8 noiembrie 1989, până în prezent a jucat în cele mai urmărite seriale realizate în țara sa natală. Recent, s-a relocat în Italia, acolo unde a început noi proiecte inedite. Nu este de mirare că fanii din toată lumea își doresc chiar și cea mai mică apropiere cu acesta.

Can Yaman revine cu un nou antrenament spartan

Carismă, frumusețe, bunătate, profesionalism, acestea sunt doar câteva dintre calitățile care îl descriu cel mai bine pe celebrul Can Yaman. Reușește să-și mențină un trup de invidiat grație exercițiilor fizice pe care le practică zilnic. Multe dintre acestea sunt distribuite deseori pe pagina sa de socializare, acolo unde are peste 10 milioane de fani. A postat pe Instagram peste 800 de fotografii și filmulețe, cele mai multe dintre acestea fiind realizate pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2018 a primit premiul pentru Cel mai bun actor într-o comedie romantică în cadrul Golden Butterfly Award, cu proiectul “Vis de iubire”. A jucat rolul de protagonist alături de faimoasa Demet Özdemir. Printre recunoașterile sale se numără și un premiu Murex d’Or în 2019.

Bunicul din partea tatălui s-a născut în Kosovo, iar bunica din partea mamei este din Macedonia de Nord. Este nepotul antrenorului de fotbal Fuat Yaman. De mic copil a experimente greutăți financiare, însă bunicile i-au fost întotdeauna alături pentru a-l susține necondiționat. Părinții săi au divorțat pe când el avea doar cinci ani. În primii ani de școală a studiat în cadrul Bilfen College, ca mai apoi să urmeze anii de liceu în cadrul unei instituții italiene din Istanbul. A finalizat cu cele mai mari note. În prezent este fluent în turcă, italiană, engleză și germană, dar și spaniolă.

Absolvent de drept în cadrul Universității Yeditepe, a lucrat în domeniu o bună perioadă de timp. Până la vârsta de 24 de ani, lucra deja în departementul de achiziții și scria articole pentru o publicație din Turcia.

Detalii despre Can Yaman, unul dintre actorii renumiți din Turcia

A studiat în cadrul unui liceu italian în Turcia și a reușit să finalizeze studiile cu cele mai mari note. A studiat drept, conform dorinței tatălui său și a reușit să performeze și aici.

“Am revenit în Italia după o perioadă dificilă în Ungaria. A fost multă muncă dură, dedicare la maximul și implicare de 100%, asta pentru că e rolul vieții mele de până acum. Rezultatul în general este unul satisfăcător.”, a declarat Can Yaman. După o perioadă petrecută în Budapesta, actorul a revenit în Italia, țara care l-a adoptat de mai bine de un an.

“Eu și echipa mea ne-am gândit la această idee de turneu la finalul vizitei mele în Budapesta. Acum este momentul să punem totul în practică. Se numește Break the wall tour. Este destinat să aline adolescenții ce suferă din punct de vedere psihologic. O parte din donații se va transfera victimelor afectate de cutremure.”, a declarat Can Yaman în legătură cu noua sa campanie.

În articolul

Can Yaman revine cu un nou antrenament spartan. Vezi cum se menține în formă unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x